• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Opskrifter » Gryderetter

Alt i en gryde med oksekød

Af Bjørn Nielsen Opdateret 2 år siden

Alt i en gryde med oksekød

Her kan du følge os

Del meget gerne
  • Total184
  • 180
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Du kan komme mindre mørt oksekød og forskellige grøntsager i “Alt i en gryde”, som denne herlige gryderet kaldes, blot du ændrer simretiden. Skal den gøres mere børnevenlig vil cocktailpølser være et oplagt valg. Simremad med oksekød er en meget populær ret, som smager bedre jo længere den får lov til at simre. Lad den simre op til 3 timer alt efter hvilken slags kød du bruger. Jo mindre mørt jo længere simretid. Gullaschkød er meget mørt, og skal ikke simre mere end en time.

Alt i en gryde med oksekød

Alt i en gryde

Opskrift på gryderetten “Alt i en gryde”
Din skærm er tændt hele tiden

Hvis du elsker denne opskrift lige så meget som vi gør, så fortæl os det med en 5-stjernet vurdering!

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
Klargør 8 min
Tilberedningstid 1 t
Arbejdstid 8 min
Samlet tid 1 t 16 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 78 %

Ingredienser
  

  • 600 gram Oksekød (Gullaschkød i strimler)
  • ¼ liter Piskefløde (Eller dåse kokosmælk (Kan udelades))
  • 1 stk. Løg (Skåret i skiver)
  • 1 tsk. Ingefær (Revet)
  • 4 fed Hvidløg (Finthakket)
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Akaciehonning
  • ½ stk. Chili (Rød eller grøn finthakket)
  • 1 Knivspids Cayennepeber
  • 2 stk. Gulerødder (Skåret i skrå skiver)
  • 1 stk. Bladselleri (Skåret i små skiver)
  • 5 dl Oksebouillon
  • 1 tsk. Salt og peber

Tilbehør

  • 3 dl Ris
  • 2 stk. Flutes
  • 20 g Smør
  • 1 håndfuld Cashewnødder (Alternativt mandler eller alm. nødder)

Sådan gør du
 

  • Skyl og rens grøntsager. Skræl gulerod.
  • Tag en stor gryde og kom olie i.
  • Tænd godt op for varmen.
  • Rist nødder til de har fået lidt farve og tilsæt lidt salt. Rør sammen og sæt det til afkøling.
  • Kom nu kødet i gryden og svits det indtil det har fået farve.
  • Sæt til side.
  • Svits løg, gulerod og bladselleri et par min.
  • Hæld kødet ned til løg, gulerod og bladselleri.
  • Tilsæt nu løg, chili, ingefær, cayennepeber, hvidløg og svits det hele i et min. mens der røres rundt.
  • Krydr med salt og peber.
  • Hæld nu oksebouillon og varm det op og lad det simre under låg i ca. 1 timer. Rør rundt i gryden ind i mellem.
  • Smag retten til med akaciehonning, salt og peber.
  • Hvis der ønskes en mere cremet gryderet, tilsættes der fløde eller kokosmælk, indtil smag og konsistens er opnået.
  • Kog ris ca. 20 min. før retten er færdig

Servering

  • Server "Alt i en gryde" i en dyb tallerken. Drys ristede nødder over. Serveres med ris, flutes og smør til

Ernærnærings fakta

Kalorier: 1550kcal (78%) | Kulhydrater: 160g (53%) | Protein: 57g (114%) | Fedt: 75g (115%) | Mættet fedt: 32g (200%) | Trans fedt: 2g | Fiber: 9g (38%) | Sukker: 20g (22%) | Vitamin A: 6207IU (124%) | Vitamin C: 13mg (16%) | Calcium: 636mg (64%) | Jern: 12mg (67%)
Keyword Gryderet med oksekød
Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
Prøv også drengerøvsgryde
Tips til Alt i en gryde
  • Frisk koriander, drysset over giver lige det ekstra pift. Men pas på, mange kan ikke lide denne krydderurt !

Mere fra samme kategori:

Penne Pasta i fad
Sommerkartofler med kylling
Chilieddike
Kanelsnegle med glasur. Bedste opskrift
Pulled Chicken i Römertopf
Cupcakes toppe
Del meget gerne
  • Total184
  • 180
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Mere fra Gryderetter

  • Oksekød med grøntsager i karry
    Oksekød med grøntsager i karrysauce
  • Vintergryde med rodfrugter og kartoffelmos
    Vintergryde med champignons
  • Sweet potato & peanut curry pork med ris, svinekød og grøntsager
    Sweet potato & peanut curry pork
  • Høvdingegryde med fløde
    Høvdingegryde med kartoffelmos

Skrevet i: Alle madopskrifter, Børnevenlig mad, Gryderetter Tags: bladselleri, cashewnødder, cayennepeber, chili, fløde, gulerødder, honning, hvidløg, Ingefær, løg, oksekød, Ris

Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Min Madopskrift 5 star rating

Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


Logo min madopskrift

Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

Artikler
Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Læserinteraktioner

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Glutenfri gulerodsboller
    Glutenfri gulerodsboller
  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere

Sæsonbestemte opskrifter

  • Kærnemælkssuppe med rosiner
    Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

Desserter indgår også i hendes repertoire.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det. Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·