• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Gryderetter

    Culottesteg og cuvettesteg i crockpot

    Af Bjørn Nielsen Opdateret dec 7, 2020

    culottesteg og grøntsager

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total14
    • 10
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Du kender det sikkert, du har købt en cuvettesteg og du har fulgt anvisningen på pakken, og alligevel er den sej. Du undgår helt at din steg bliver sej, hvis du kommer Culottesteg eller cuvettesteg i crock-pot. Konsistensen på stegen er super mør og bliver som gammeldags oksesteg.

    Du kan svitse stegen inden du kommer den i crock-pot, men det er ikke nødvendigt. Cuvettesteg i crock-pot er en lidt anderledes måde end den traditionelle, hvor stegen bliver lavet i en ovn. Bemærk der bruges ikke fedtstof i crock-pot, så det er en forholdsvis fedtfattig og sund ret.

    • Grøntsager til culottesteg i crockpot
      Grøntsager til culottesteg i crockpot
    • Grøntsager og krydderurter i crock-pot
      Grøntsager og krydderurter i crock-pot
    • Crock-pot med damp og pres funktion
      Crock-pot med damp/kompress
    • Culottesteg i crock-pot
      Culottesteg i crock-pot
    culottesteg og grøntsager

    Culottesteg og cuvettesteg i crockpot

    Opskrift på Culottesteg og cuvettesteg i crockpot
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 2 stemmer
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 4 t
    Arbejdstid 5 min
    Samlet tid 4 t 15 min
    Ret Gryderetter
    Køkken Dansk
    Antal 6 Personer
    Kalorier 9 %

    Udstyr

    • Crockpot med kompress

    Ingredienser
      

    • 1 stk. Cuvettesteg ca. 1.5 kg.
    • 1 tsk. Salt og knivspids peber
    • 1 spsk. Soya Sauce
    • 4 dl. vand, fond eller bouillon
    • 3 fed hvidløg

    Ingredienser forslag

    • 1 stk. Porre
    • 2 stk. Gulerødder
    • 1 stk. Beder
    • 1 stk. Løg

    Krydderier forslag

    • 1 spsk Timian
    • 1 tsk. Rosmarin
    • 1 spsk. Oregano

    Tilbehør

    • 1 kg. Kartofler (kogte)
    • 1 stk. Broccoli

    Sådan gør du
     

    • Tag stegen ud af vakuumposen en time før tilberedning.
    • Klargør alle grøntsager og krydderurter.
    • Skær grøntsager ud i lækre aflange stykker og læg dem i bunden af crockpot.
    • Derefter kigges stegen efter for hinder på bagsiden og på fedtsiden. Fjern hinder så der kun er lidt fedt tilbage.
    • Fjern også overflødigt fedt. Det er hinderne som gør cuvetten sej. Der er også en hinde under fedtlaget.
    • Rids oversiden af stegen dybt (0,5 til 1 cm) og i tern. Kødsaften skal nok blive i kødet, og smagen trænger ind i kødet, og det er det vi vil have.
    • Derefter gnides cuvetten rigeligt med hvidløg på oversiden, som gnubbes godt ned i stegen.
    • Krydr med peber, og læg kødet ovenpå grøntsager.
    • Hæld vandet eller fond over og luk låget.
    • Følg vejledningen på crocpot. Vi satte crocpot til 4 timer og temperatur på høj. Vores culottesteg blev dejlig mør på dette program.
    • Kog kartofler og broccoli og server straks.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 170kcal (9%)
    Keyword Culottesteg og cuvettesteg i crockpot
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    Prøv også risotto i crock-pot

    Crock-pot med pres

    Vi har brugt den nye crock-pot med pres i denne opskrift, men du kan også bruge den forrige model uden pres. Funktion i crock-pot med pres er, at kødet sprænges/presses så kødet fibre ødelægges og kødet bliver mørt.
    Det som man skal være opmærksom på, når man laver mad i en gryde eller crock-pot er, at fedtet fra stegen bliver i gryden, og det tilføjer ikke god smag som hvis stegen var lavet på grill. Derfor, skal alle hinder og overflødigt fedt fjernes på det rå kød og stegen skal duppes tør for stegefedt, efter den er blevet svitset.

    Servering

    • Skær kødet ud i 1 cm tykke skiver og anret det sammen med kogte kartofler og broccoli.
    • Hæld lidt væske og de dampede grøntsager over kartofler og server straks

    Tips

    • Du kan bruge de grøntsager og krydderurter som du bedst kan lide
    Del meget gerne
    • Total14
    • 10
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Gryderetter

    • Risotto i Crock-pot med Svinemørbrad
    • Agerhøns med calvados og flødesauce
    • Paprikagryde med kartofler
    • Lammeragout i slowcooker Crock-pot

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Dansk mad, Fedtfattig, Gryderetter, Oksekød og kalvekød Tags: Culottesteg og cuvettesteg i crockpot

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Michael

      januar 13, 2021 at 5:42 pm

      Kunne du give et eksempel på en crock pot med pres?

      Svar
      • Bjørn Nielsen

        januar 13, 2021 at 5:52 pm

        Hej Michael
        Vi har to forskellige crock-pot, og den ene fungerer med tryk/pres. (Det er den, som er vist på billede).
        Dvs. at kødet presses/bliver udsat for tryk som gør, at kødet bliver mørt, som vist på billedet.
        Crock-pot, xpress er en elektrisk trykkoger, men også en slowcooker, riskoger, stor stegegryde, dampkoger og meget mere!
        Du skal anskaffe dig en crock-pot med tryk, hvis du vil lave mad med pres.

        Håber du kan bruge information 🙂
        Hilsen
        Bjørn

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind