Kødet brunes først. Herefter brunes løg skåret i kvarte ringe sammen med. Så tilsættes 1 tsk. frisk rød chili og 1 spsk. paprika. Dette svitses i ca. 1 minut.
Hæld dåsen med hakket tomat i, og der røres rundt. Herefter tilsættes bouillon vand, så meget at det netop lige dækker retten.
Gulerødderne, er skrællet og skåret i passende skiver og kommes i retten.
Der skrues ned for varmen, og det hele simrer i ca. 1½-1 time, eller til kødet er mørt.
Når retten kogt færdig skrues op for varmen til jævn varme, og nu tilsættes fløde og herefter meljævning (hvis det er nødvendigt).
Smag til slut til med salt og groft peber.
Tips
Skru ned for varmen igen, og lad retten simre videre i ca. 5 min, eller til retten har god varme igen.
Det giver retten et ekstra “pift” hvis der til slut tilføres friske krydderurter. Dette kunne være friske timian, kørvel mm.
Kartoffelmos:
Kartoflerne skrælles, skæres i store tern og koges møre i en gryde med vand.
Når kartoflerne er kogt færdig, moses de godt – evt. med en rigtig kartoffel moser. Smør kommes i og mælken tilsættes lidt efter lidt, til mosen har den rette konsistens.
Smages til med salt og lidt peber.
Evt. se opskrift på kartoffelmos i kategori kartofler
Vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift
Lene Geisle - Chef kokken
Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.
Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter.
Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet. Desserter indgår også i hendes kogekunst.
Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden.
Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød.
For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det.
Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager.
Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.
Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter.
Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.
Kommentarer
Ingen kommentarer