Kødet brunes først. Herefter brunes løg skåret i kvarte ringe sammen med. Så tilsættes 1 tsk. frisk rød chili og 1 spsk. paprika. Dette svitses i ca. 1 minut.
Hæld dåsen med hakket tomat i, og der røres rundt. Herefter tilsættes bouillon vand, så meget at det netop lige dækker retten.
Gulerødderne, er skrællet og skåret i passende skiver og kommes i retten.
Der skrues ned for varmen, og det hele simrer i ca. 1½-1 time, eller til kødet er mørt.
Når retten kogt færdig skrues op for varmen til jævn varme, og nu tilsættes fløde og herefter meljævning (hvis det er nødvendigt).
Smag til slut til med salt og groft peber.
Tips
Skru ned for varmen igen, og lad retten simre videre i ca. 5 min, eller til retten har god varme igen.
Det giver retten et ekstra “pift” hvis der til slut tilføres friske krydderurter. Dette kunne være friske timian, kørvel mm.
Kartoffelmos:
Kartoflerne skrælles, skæres i store tern og koges møre i en gryde med vand.
Når kartoflerne er kogt færdig, moses de godt – evt. med en rigtig kartoffel moser. Smør kommes i og mælken tilsættes lidt efter lidt, til mosen har den rette konsistens.
Smages til med salt og lidt peber.
Evt. se opskrift på kartoffelmos i kategori kartofler
Følg os på facebook, instagram, pinterest, twitter
Nye opskrifter i vores nyhedsbrev
Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen.
Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.
Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk.
Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livsstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.
Kommentarer
Ingen kommentarer