• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Gryderetter

    Risotto i Crock-pot med Svinemørbrad

    Af Bjørn Nielsen Opdateret feb 8, 2021

    Crock-pot med damp og pres funktion

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total26
    • 18
    • 6
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Denne opskrift er lavet til den nye type Crock-pot som både er en ”slowcook” gryde og en ”ekspres” gryde, fordi den tilbereder maden lynhurtigt under pres. Risotto i crock-pot med svinemørbrad laves både i gryde og ovn. Crock-pot er en slags elektronisk gryde der er ret smart at tilberede mad i.

    Du kan enten bruge den hvis du vil lave simreretter der skal simre i mange timer, eller bruge damp og pres funktionen, som tilbereder maden under høj varme og pres. Derved går madlavningen meget hurtige, men stadig saftigt og lækkert.

    Det smarte ved gryden er også, at den har en del indbyggede programmer, så man skal bare komme ingredienserne i gryden og trykke på knappen.

    Vi besluttede os for, at prøve en af de indbyggede funktioner som er risotto da risotto er lidt tidskrævende, fordi man skal røre rundt i gryden hele tiden. Vi fandt ud af, at du kan lave den lækreste risotto i Crock-pot og tilmed på en meget tidsbesparende måde.

    • Ingredienser til risotto i Crock Pot
      Ris og løg i Crock-pot
    • Crock-pot med damp og pres funktion
      Crock-pot med damp/kompress
    • Risotto med Svinemørbrad
      Risotto med Svinemørbrad
    Crock-pot med damp og pres funktion

    Risotto i Crock-pot med Svinemørbrad

    Opskrift på Risotto i Crock-pot med Svinemørbrad
    Din skærm er tændt hele tiden
    Ingen stemmer endnu
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Tilberedningstid 30 min
    arbejdstid 5 min
    Samlet tid 40 min
    Ret Gryderetter
    Køkken Dansk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 46 %

    Ingredienser
      

    • 1 liter Vand (Eller grøntsags eller kyllingefond)
    • 3½ dl Arborio ris (Risotto ris)
    • 1 stk. kyllingebouillon (Udelades hvis der bruges fond)
    • 2 spsk. Smør
    • 1 stk. Løg
    • 2 stk. Hvidløgsfed
    • 1½ dl Hvidvin
    • 1 dl Parmesanost (Revet)
    • 1 tsk. Salt og knivspids sort peber

    Tilbehør

    • 1 stk. Svinemørbrad
    • 175 g Bacon
    • 4 spsk. Olivenolie

    Sådan gør du
     

    • Hak bacon groft og kom olie på panden.
    • Svits bacon til det begynder at smide fedtet.
    • Kom svinemørbrad på panden og svits den brun på alle sider i baconfedt.
    • Sæt svinemørbrad i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter eller til den er gylden og gennemstegt.
    • Hak løg groft og hvidløg fint.
    • Brug stege funktionen i gryden og svits løg og hvidløg i et minut i lidt smør.
    • Tilsæt ris, vin og bouillon og vand og rør godt rundt.
    • Smag til med salt og peber.
    • Sæt derefter Crockpot i risotto funktion og luk for dampventil.
    • På display foran gryden står hvornår risotto er færdigt.
    • Derefter lettes der forsigtigt på dampventil, så dampen slipper ud.
    • Åben gryden og tilsæt parmesanost
    • Rør grundigt rundt til det sidste væske er blevet suget op af risen.
    • Smag til med salt og peber.

    Servering

    • Server ris risotto med svinemørbrad og en frisk salat.
    • Sæt ekstra parmesan på bordet.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 927kcal (46%) | Kulhydrater: 61g (20%) | Protein: 55g (110%) | Fedt: 47g (72%) | Mættet fedt: 15g (94%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 2g (8%) | Sukker: 2g (2%) | Vitamin A: 254IU (5%) | Vitamin C: 3mg (4%) | Calcium: 129mg (13%) | Jern: 5mg (28%)
    Keyword Risotto i Crock-pot med Svinemørbrad
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    Prøv også lammeragout i Crock-Pot

    Tips

    • Programmerbar slowcooker med automatisk overgang til varmeholdning, når maden er færdig, så der er ikke noget der brænder på, hvis du glemmer tiden.
    • Prøv at erstatte løg med champignons.
    • Tilsæt porre for mere smag
    Del meget gerne
    • Total26
    • 18
    • 6
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Gryderetter

    • Agerhøns med calvados og flødesauce
    • Paprikagryde med kartofler
    • Lammeragout i slowcooker Crock-pot
    • Alt i en gryde med oksekød

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Dansk mad, Gryderetter, Mad på 30 minutter, Svinekød og flæskekød Tags: Bacon, hvidløg, hvidvin, løg, parmesan, risottoris, Svinemørbrad

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind