Abehjerne Italia med Cocktailpølser
Til 4 personer
Abehjerne Italia er i familie med andre sammenkogte retter, og er ofte en menu bestående af rester fra køleskabet. Du kan derfor variere og udskifte ingredienserne, med hvad du lige har i køleskabet. Abehjerne er restemad og billig mad, som smager ganske udmærket. Du kan variere retten ved, at tilsætte ekstra krydderier som timian, paprika, spidskommen, oregano, cayennepeber. Disse krydderier vil give ekstra smag til retten. Men brug krydderierne sparsomt.
Af Min Madopskrift
Ingredienser abehjerne Italia:
- 500 gram Oksekød, hakket ca. 7 -10 % fedt
- 75 gram bacon, hakket eller i små skiver
- 1 dåse Cocktailpølser
- 1 squash, hakket groft
- 2 gulerødder, fintsnittet
- 1 rød chili, finthakket
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 2 Løg, finthakket
- Citronsaft
- 2 dåser tomater på dåse
- ¼ liter piskefløde
- Olivenolie
- Salt og Peber
Tilbehør:
- Kogt Spaghetti eller ris
- Frisk salat eller dampede grøntsager
- Flutes med smør
- Revet parmesanost
Fremgangsmåde:
Tag en stor tykbundet gryde og kom 1 dl olivenolie i og skrue op for varmen. Svits bacon i gryden fedtstoffet.
Tag det op på en tallerken, når bacon har afgivet fedtstoffet og er blevet gyldent.
Svits løg, chili og hvidløg i fedtstoffet. Kom squash og gulerødder med i gryden og svits det med. Krydr med salt og peber.
Tag det hele op på en tallerken men behold stegefedtet i gryden.
Svits oksekødet i stegefedtet.
Kom indholdet fra tallerkenen og baconen tilbage i gryden.
Kom de flåede tomater med sammen med osten.
Rør godt rundt i gryden og krydr med salt og peber, og varm det op. Tilsæt lidt saft fra citron.
Imens koges Spaghetti.
Når det hele er ved at være færdigt tilsættes cocktailpølserne. Pas på med at varme cocktailpølserne op på kogepunktet, da de så sprænger.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Server kogt Spaghetti eller ris til med lidt grønt og flutes. Riv parmesanost over lige inden servering.
Prøv også vores opskrift på Ratatouille
Tips til Abehjerne Italia
Du kan erstatte fløde med friskost, cremefraiche eller skyr.
Kommentarer
Ingen kommentarer