• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Julemad og julebag

    Gløgg til børn

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 8 måneder siden

    Gløgg til børn

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total6
    • 6
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Selvfølgelig skal der også være gløgg til børn, når de voksne nu skal have. Vi har lavet en dejlig krydret gløgg, helt uden alkohol, som kan serveres til børn. Gløggen til børn serveres når den er kølet lidt ned, og inden gløggen serveret i glas, så de ikke brænder sig.

    Prøv også hurtig og nem gløgg opskrift

    Gå til
    • Gløgg til børn af æblemost eller solbærsaft
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ

    Gløgg til børn af æblemost eller solbærsaft

    Du kan bruge æblemost eller solbærsaft når du tilbeder gløggen til børn. Hvad for en der er bedst, er en smagssmag. Men solbærsaft giver den mest krydrede og søde smag, som mange børn godt kan lide. Du kan også bruge f. eks. blandet saft af god kvalitet, bare det er en saft som du ved børnene godt kan lide. Solbærsaft er nok nr. 1, hvis det skal ligne ægte gløgg.

    📋 Opskrift

    Gløgg til børn

    Gløgg til børn

    Opskrift på gløgg til børn lavet af solbærsaft eller æblemost
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 10 min
    Arbejdstid 5 min
    Samlet tid 25 min
    Ret Julemad
    Køkken Dansk
    Antal 8 Personer
    Kalorier 9 %

    Udstyr

    • Opskrift på gløgg til børn lavet af solbærsaft eller æblemost

    Ingredienser
      

    • 1 liter solbærsaft (eller æblemost)
    • 1 stk. citron (saft og skal)
    • 2 stk. appelsin (saften)
    • 2 spsk. farin (mørk)
    • 2 stk. nelliker (hele)
    • 1 stk. kanelstang
    • 50 gram mandelsplitter
    • 2 dl rosiner

    Sådan gør du
     

    • Skyl citron og riv lidt skal af. Pres appelsin og citron. Kom citronsaft, citronskal, appelsinsaft, mørk farin og krydderier og ½ liter solbærsaft i en gryde og varm det op.
    • Lad det hele simre i 10 minutter.
    • Si saften fra og kom den tilbage i gryden.
    • Tilsæt nu resten af æblemost eller solbærsaften og kom mandelsplitter og rosiner i gryden.
    • Varm børne gløggen op og server den når den er afkølet lidt, så børnene ikke brænder sig på gløggen.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 184kcal (9%) | Kulhydrater: 40g (13%) | Protein: 2g (4%) | Fedt: 3g (5%) | Mættet fedt: 1g (6%) | Flerumættet fedt: 1g | Enkelumættet fedt: 2g | Trans fedt: 1g | Fiber: 4g (17%) | Sukker: 19g (21%) | Vitamin A: 79IU (2%) | Vitamin C: 27mg (33%) | Calcium: 56mg (6%) | Jern: 1mg (6%)
    Keyword Gløgg til børn
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Klargøring ca. 10 min. Arbejdstid ca. 5 min. Tilberedningstid ca. 10 min. Samlet tid ca. 25 min. Opskrift til 8 personer.

    🥘 Ingredienser

    • 1 liter solbærsaft (eller æblemost)
    • 1 stk. citron (saft og skal)
    • 2 stk. appelsin (saften)
    • 2 spsk. farin (mørk)
    • 2 stk. nelliker (hele)
    • 1 stk. kanelstang
    • 50 gram mandelsplitter
    • 2 dl rosiner

    🔪 Sådan gør du

    1. Skyl citron og riv lidt skal af. Pres appelsin og citron. Kom citronsaft, citronskal, appelsinsaft, mørk farin og krydderier og ½ liter solbærsaft i en gryde og varm det op.
    2. Lad det hele simre i 10 minutter.
    3. Si saften fra og kom den tilbage i gryden.
    4. Tilsæt nu resten af æblemost eller solbærsaften og kom mandelsplitter og rosiner i gryden.
    5. Varm børne gløggen op og server den når den er afkølet lidt, så børnene ikke brænder sig på gløggen.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Børnegløgg er særdeles god sammen med varme pandekager og æbleskiver.

    ❓ FAQ

    Er der alkohol i børnegløgg?

    Nej

    Skal børnegløgg serveres varm?

    Nej, den skal være akkurat så varm, at man ikke kan brænde sig på den. Så smag på den inden servering.

    Del meget gerne
    • Total6
    • 6
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Julemad og julebag

    • Bagerens juletræstammer (Juleudgave)
    • Bagerens hjemmelavede romkugler
    • Gammeldags klejner
    • Klassiske Pebernødder

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Børnevenlig mad, Julemad og julebag, Saft Tags: Appelsin, æbler, citron, kanel, Mandler, Nelliker, Rosiner, solbær

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind