• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Min Madopskrift

Klassiske madopskrifter og de bedste nye. Min madopskrift er din madopskrift online

  • Forside
  • Madopskrifter
    • Madopskrifter
    • Madopskrift index
  • Artikler
  • Om
    • Om
    • Privatlivspolitik
  • Kontakt
  • Nyhedsbrev
  • Log ind/ud
    • Log ind
    • Opret ny bruger
    • Recover Password
    • Min Profil
    • Mine madopskrifter
    • Tilføj madopskrift
  • Nav Social Menu




Fyldt kalverulle med hvide kartofler og sauce

8. november 2017 By Bjørn Nielsen Skriv kommentar

Fyldt kalverulle i fad

Følg Min Madopskrift

5/5 (1)

Fyldt kalverulle

Til 6 personer

Af Min Madopskrift

Fyldt kalverulle i fad
Fyldt kalverulle med masser af dejlige grøntsager

Denne menu er en du vil lave, hvis du bor i nærheden af en slagter. Det er en nem, velsmagende og skøn klassisk menu, som smager bedre hjemmelavet. Kalveruller laves af kalvekød. De klassiske “Flæskeruller” laves med svesker og grisekød og hvor kørvel er erstattet med persille.

Ingredienser Fyldt kalverulle
  • 1 ½ kg kalvebryst
  • 150 gram bacon
  • 1 spsk. paprika
  • 1 bundt kørvel eller timian
  • Løg
  • 1 porre
  • Champignons
  • Laurbærblad
  • 2 grønne og 1 gul peber
  • Salt og peber
  • Kartofler
  • Smør og olivenolie
  • Bomuldsgarn
  • Fløde
Fremgangsmåde Fyldt kalverulle
  1. Se kødet efter for sener, hinder og overflødigt fedt.
  2. Tag ribben ud, hvis slagteren ikke har gjort det.
  3. Krydr indersiden med krydderier.
  4. Skyl de friske krydderurter og hak dem fint.
  5. Pil og hak løg.
  6. Rens porre og skær den i tynde lange strimler.
  7. Skræl gulerod og skær den i tynde lange strimler.
  8. Bland krydderurter og grøntsager og fordel det på kødet.
  9. Dryp lidt olivenolie over.
  10. Rul nu stykket sammen til du for en rulle.
  11. Tag nu bomuldsgarn og bind rullen sammen, så den ikke går op under stegningen.
  12. Tag bacon og brun det på en stegepande. Når bacon er sprødt tages det af panden og gemmes.
  13. Læg nu kalverulle på stegepanden og brun den på alle sider i stegefedtet fra bacon.
  14. Sæt en bradepande med vand i bunden og en rist ind i ovnen.
  15. Kom det kød du har skåret væk op i bradepanden, sammen med grøntsager, det bliver stegesky til saucen.
  16. Sæt nu kalverullen på risten, midt ind i en 175 grader varm ovn og giv den ca. 1 ½ time.
  17. Sæt evt. et stegetermometer i stegen så du kan se hvornår den er gennemstegt.
  18. Imellem tiden færdiggøres de små hvide kartofler og salat.
  19. Noget af stegeskyen sis og hældes i en gryde og jævnes med fløde.
  20. Smages til med salt og peber.
Prøv også Fyldte snkinkeschnitzler

Tips til fyldt Fyldt kalverulle

Du kan variere fyldet, evt. komme lidt revet ost i

Skrevet i: Alle Opskrifter, Kalvekød Tags: Fyldt kalverulle

Om Bjørn Nielsen

Bjørn Nielsen har en overbevisning om, at mad bør være et sundt, enkelt og velsmagende samlingspunkt for familien. Du kan følge Bjørn og Min Madopskrift på Facebook,Instagram,Twitter,Bloglovin, og Pinterest.

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Du kan dele og udskrive opskriften herunder

Nogle af de populæreste opskrifter herunder

Arkiver

Previous Post: « Vinmarineret kold skinke
Next Post: Italiensk påsketærte med skinke »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

  • Bloglovin
  • Email
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • RSS
  • Twitter

Footer

Prøv vores populære retter med salat

Hjemmelavet agurkesalat med dild

Frisk sprød agurkesalat med dild

Kinakål

Salat med kinakål og nøddemarinade

Salat med ingefærdressing

Salat med ingefærdressing og chiafrø

Fettuccine med serranoskinke og asparges

Fettuccine med serranoskinke og asparges

Tomatsalat med laks

Tomatsalat med laks og ristet rugbrød

Tomat med mozzarella

Tomatsalat med kartofler

Kartoffelsalat med aspargeskartofler

Kartoffelsalat med aspargeskartofler og purløg

Salat Nicoise

Salat Nicoise med krabbekød

Salat med kylling og mango

Salat med kylling og mango

Gulerødder med stilk

Gulerodssalat med ærter og kørvel

Rødkålssalat

Rødkålssalat med appelsin og nødder

Brombærsalat

Brombærsalat

Se alle retter med salat →

Nyder en god kop kaffe fra A kaffe

Her på Min Madopskrift laver vi klassiske madopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye opskrifter, som vi smagt og afprøvet. Her er vi to kokke, som eksperimenterer med nye spændende retter. Vi laver god mad som de fleste har mulighed for, at lave og efterligne.

Vi har også mange andre spændende projekter, som at lave en hjemmelavet pizzaovn, lækre opskrifter på is, hjemmelavet kaffe, dejlige kager, og have og hus, som du kan læse i vores artikler.

Få vores nyhedsbrev og læs mere.

Nyhedsbrev – Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få fordele

  • Tilmeld dig her

Copyright © 2019 · minmadopskrift.dk · Log ind

Websiden anvender cookies Mere info