• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Kartofler - Kartoffel opskrifter

    Kartoffelsalat med karry og drueagurker

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 1 måned siden

    Kartoffelsalat med karry og syltede agurker

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total4
    • 3
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Du køber ikke en færdig kartoffelsalat mere, når du har smagt og lavet vores milde krydrede kartoffelsalat med karry og drueagurker. Brug den som tilbehør til grillmad, buffet, flæskesteg eller klassikeren pølser. Hvis du skal have gæster til buffet, har du en sikker ret, da de fleste vil kunne lide denne kartoffelsalat, da den er mild krydret.

    Prøv også klassik kartoffelsalat

    Gå til
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ
    • 📖Variation
    • Opbevaring
    • Fødevaresikkerhed

    📋 Opskrift

    Kartoffelsalat med karry og syltede agurker

    Kartoffelsalat med karry og drueagurker

    Opskrift på mild og cremet kartoffelsalat med karry og drueagurker
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 20 min
    Arbejdstid 5 min
    Samlet tid 35 min
    Ret Tilbehør
    Køkken Dansk
    Antal 4 personer
    Kalorier 17 %

    Ingredienser
      

    • 1 kg kartofler

    Dressing

    • 2 ½ dl cremefraiche
    • 2 stk. drueagurker (syltede )
    • 1 stk. skalotteløg
    • 2 tsk. karry
    • ½ dl. mayonnaise
    • 1 tsk. salt og lidt friskkværnet peber
    • 2 tsk. sukker

    Sådan gør du
     

    • Kog kartoflerne, køl af, pil dem og skær dem derefter ud i passende størrelser.

    Dressing

    • Pil og hak skalotteløg. Hak drueagurker fint.
    • Rør cremefraiche, mayonnaise og lidt væde fra drueagurkerne godt sammen i en skål. Kom resten af ingredienserne i dressingen og smag den til.

    Kartoffelsalat

    • Vend kartoflerne i dressingen og stil det i køleskabet et par timer.
    • Pyntes og drysses evt. med lidt friskhakket persille eller purløg lige inden servering.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 342kcal (17%) | Kulhydrater: 51g (17%) | Protein: 7g (14%) | Fedt: 13g (20%) | Mættet fedt: 7g (44%) | Flerumættet fedt: 1g | Enkelumættet fedt: 3g | Trans fedt: 0.003g | Fiber: 6g (25%) | Sukker: 7g (8%) | Vitamin A: 441IU (9%) | Vitamin C: 51mg (62%) | Vitamin D: 0.003µg | Vitamin E: 1mg (7%) | Vitamin K: 17µg (16%) | Calcium: 101mg (10%) | Kopper: 0.3mg (15%) | Folat: 48µg (12%) | Jern: 2mg (11%) | Mangan: 0.5mg (25%) | Magnesium: 68mg (17%) | Fosfor: 200mg (20%)
    Keyword Cremefraiche, Karry, Kartoffelsalat med drueagurker, Kartoffelsalat med karry, mayonnaise, syltede agurker
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
    Kartoffelsalat med karry og syltede agurker
    Kartoffelsalat med karry og syltede agurker

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Klargør ca. 10 minutter. Tilberedningstid ca. 20 min. Samlet tid er ca. 35 min. Opskrift til 4 personer.

    🥘 Ingredienser

    • 1 kg kartofler

    🥗Dressing

    • 2 ½ dl cremefraiche
    • 2 stk. drueagurker (syltede )
    • 1 stk. skalotteløg
    • 2 tsk. karry
    • ½ dl. mayonnaise
    • 1 tsk. salt og lidt friskkværnet peber
    • 2 tsk. sukker

    🔪 Sådan gør du

    1. Kog kartoflerne, køl af, pil dem og skær dem derefter ud i passende størrelser.

    Dressing

    1. Pil og hak skalotteløg. Hak drueagurker fint.
    2. Rør cremefraiche, mayonnaise og lidt væde fra drueagurkerne godt sammen i en skål. Kom resten af ingredienserne i dressingen og smag den til.

    Kartoffelsalat

    1. Vend kartoflerne i dressingen og stil det i køleskabet et par timer.
    2. Pyntes og drysses evt. med lidt friskhakket persille eller purløg lige inden servering.
    Kartoffelsalat med karry og drueagurk
    Kartoffelsalat med karry og drueagurk

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Kartoffelsalat er bedst når der bruges nye kartofler, men man kan selvfølgelig bruge almindelige faste kartofler.
    • Det er vigtigt, at bruge faste kartofler til kartoffelsalat. Kartofler til mos eller lign. kan ikke anvendes, da de vil koge ud og give en grynet kartoffelsalat.

    ❓ FAQ

    Hvilke kartofler er bedst til kartoffelsalat?

    Faste kartofler der ikke koger ud, er perfekte. Helt nye kartofler, er også velegnende og giver den bedste smag og konsistens.

    Hvilke kartoffelsorter er faste?

    Asparges kartofler og Sava er kartofler der er faste. Disse kartofler kaldes også spise kartofler.

    Kan man fryse kartoffelsalat?

    Ja, men kartoffelsalat har tildens til, at blive vandet når den fryses ned. Derudover, vil den cremede konsistens forandre sig til en mere grynet konsistens.

    📖Variation

    Hvis man vil ændre lidt i opskriften, så den bedre passer ens smag, har vi forslag herunder.

    Ønskes der en kartoffelsalat der er mere;

    • Syrlig – tilføj et par skefulde finthakket kapers
    • Dansk – fjern karry fra opskriften og tilsæt en spsk. god sennep.
    • Børnevenlig – tilføj pølser skåret i skrå skiver

    See this spicy version of this recipe on my website! (placeholder for in-content link)

    Opbevaring

    • Når kartoffelsalaten med karry er færdiglavet, opbevares den i køleskabet i en lukket beholder, så den ikke får smag af køleskabet. Her kan den holde sig frisk i op til 3 dage.
    • Frysning kan ikke anbefales.

    Fødevaresikkerhed

    Herunder får du lige et par tips, når det drejer sig om fødevarer, som vokser i jorden.

    • Sørg for, at kartoflerne koger, så bakterier dræbes.
    • Brug ikke samme spækbræt til kartofler og andre ingredienser, da der kan være farlige jordbakterier, som kan inficere maden.
    • Vask hænder efter du har rørt ved de rå kartofler.
    Del meget gerne
    • Total4
    • 3
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Kartofler - Kartoffel opskrifter

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Kartofler - Kartoffel opskrifter, Tilbehør til mad Tags: Agurk, Karry, løg, skalotteløg

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind