• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Kylling og andet fjerkræ

Kylling med bacon og ris

Af Bjørn Nielsen Opdateret 2 år siden

Kylling med bacon

Her kan du følge os

Del meget gerne
  • Total26
  • 23
  • 2
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Kylling med bacon og kokosmælk (Umami)

Af Min Madopskrift

Til 4 personer

 

Kylling med bacon
Kylling med bacon, grøntsager, kokosmælk og ris giver Umami smag

Meget lækker enkel og meget smagfuld menu, bestående af kylling, ris, grøntsager, kokosmælk og bacon. Hvis der ønskes flere grøntsager, er broccoli, champignons, forårsløg, spidskål meget velegnet.

Ingredienser:

  • 4 stk. kyllingebryster af ca. 500 gram
  • ½ tsk. spidskommen
  • 1 spsk. timian + ekstra til panden
  • 1 spsk. stødt paprika + ekstra til panden
  • ½ rød jalapeno chili fintsnittet
  • 3 dl. Basmati ris
  • 5 dl. vand
  • 150 gram bacon
  • 1 stort løg
  • 2 mellem størrelse porrer skåret i fine skiver.
  • Oliven eller rapsolie
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 dl. fløde (Kan udelades)
  • 1 lemon
  • Salt og peber

Tilbehør:

Kogte ris

Fremgangsmåde:

Kom lidt olie på kyllingebryster. Drys kyllingebryster med timian, chili, paprika, spidskommen, salt og peber.

Kom kyllingebryster i bagepapir, og slå eller tryk kyllingebryster lidt flade med din knytnæve eller kagerulle. Dette giver mere møre og mundrette stykker kylling. Lad kyllingebryster ligge og trække lidt i bagepapiret.

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Eller se Min Madopskrifts vejledning i riskogning.

Skræl og skær løg i halve ringe. Rens porrerne og skær den i ca. 1 cm. Skiver.

Tag en stegepande og kom lidt olie på. Tænd på kraftig varme.
Steg bacon indtil det er sprødt og gyldent.

Tag bacon af panden, men lad baconfedtet blive. Kom nu kyllingebyster der er skåret i mundrette stykker på panden.

Svits det indtil det har fået lidt farve, men det må ikke stege for meget, så kyllingestykker bliver tørre. Steges i ca. 8 minutter i alt.
Når kyllingestykkerne er gennemstegte tilsættes timian, løg og porre der svitses med i ca. 1 minut. Så tilsættes paprika, som svitses med 1 minut.

Herefter tilsættes kokosmælken og fløden. Når kokosmælken og fløden (Fløden kan udelades) begynder at småsimre smages til med salt peber og saften fra lemon.

Rør rundt i retten så det hele bliver jævnt fordelt. Retten skal småsimre i ca.5 minutter.

Serverer kyllingen på en bund af kogte ris.

Tips

Ønskes en fedtfattig udgave, udelades bacon, fløde

 

Mere fra samme kategori:

Glutenfri Pizzaboller med spinat
Frisk sprød agurkesalat med dild
Krydrede kikærter med kardemommeyoghurt
Drengerøvsgryde med kokosmælk
Jamaica mørbrad
Vaniljesandkage
Del meget gerne
  • Total26
  • 23
  • 2
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Kort beskrivelse
recipe image
Navn på opskrift
Kylling med bacon og ris
Udgivet den:
9 år siden
Forberedelsestid:
15M
bagetid:
10M
Totaltid
25M

Mere fra Kylling og andet fjerkræ

  • Kylling og sød kartoffel i thai karrysauce
    Kylling og sød kartoffel i karrysauce
  • Kylling og grøntsager i ovn
    Kylling med grøntsager i ovn
  • Kylling med hvidvin og spinat
    Kylling med spinat og pasta
  • Marokkansk kylling i fad
    Marokkansk kylling med rodfrugter

Skrevet i: Alle madopskrifter, Fedtfattig, Kylling og andet fjerkræ Tags: Kylling med bacon i kokosmælk, Kylling med bacon i kokosmælk (Umami), Kylling med bacon og ris

Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Min Madopskrift 5 star rating

Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


Logo min madopskrift

Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

Artikler
Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Læserinteraktioner

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Glutenfri gulerodsboller
    Glutenfri gulerodsboller
  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere

Sæsonbestemte opskrifter

  • Kærnemælkssuppe med rosiner
    Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

Desserter indgår også i hendes repertoire.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det. Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·