• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Kylling og andet fjerkræ

    Kylling med hvidløgscreme og rosenkål

    Af Bjørn Nielsen Opdateret feb 19, 2021

    Bedste hel kylling på grill stegt på gasgrill med rotisseri

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total2.1K
    • 2.1K
    • 24
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Rosenkål smager faktisk rigtigt godt, hvis den bliver svitset lidt i krydderier. Tilsæt evt. lidt smør til olivenolien, hvis det skal være ekstra smag. Sørg for at rosenkål for lidt farve når du svitser den på panden. Hvidløgscremen smager bare så godt til bagekartofler. Kylling med hvidløgscreme er god aftensmad med masser af de rigtig gode grøntsager.

    • Kartofler og rosenkål svitset på panden
      Lækkert tilbehør til kylling
    • Bedste hel kylling på grill stegt på gasgrill med rotisseri
      Bedste hel kylling på rotisseri efter den er grillet
    Kartofler og rosenkål svitset på panden

    Kylling med hvidløgscreme og rosenkål

    Opskrift på kylling med hvidløgscreme og rosenkål
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 1 t 15 min
    Arbejdstid 5 min
    Ret Kylling og andet fjerkræ
    Køkken Dansk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 59 %

    Ingredienser
      

    Ingredienser kylling på grill

    • 1 stk. Kylling (1200 gram eller 4 kyllingefileter)
    • 2 kviste Rosmarin
    • 1 kvist Timian
    • 1 tsk. Paprika
    • 8 fed Hvidløg

    Ingredienser tilbehør med rosenkål

    • 1½ kg. Kartofler (Små)
    • 1 spsk. Timian (Tørret)
    • 400 gram Rosenkål
    • 1 dl. Græskarkerner
    • 2 spsk. Olivenolie
    • 1 tsk. Chili
    • 4 spsk. Smør
    • 1 spsk. Honning
    • 1 spsk. Citronsaft

    Ingredienser hvidløgscreme

    • 1 spsk. Citronsaft
    • 2 dl. Fløde
    • 1 tsk. Salt og lidt friskkværnet peber

    Sådan gør du
     

    Fremgangsmåde kylling

    • Planlæg om du vil grill kyllingen på grill eller om den skal laves i ovnen. Laves kyllingen på grill, lægges de hele hvidløgsfed i siden uden direkte varme.
    • Krydr kyllingen med krydderierne og læg de hele fed hvidløg ved siden af og steg kyllingen i ca. 1 timer og 15 minutter.

    Fremgangsmåde kartofler

    • Kog kartofler i ca. 10 minutter og lad dem køle helt ned så de er faste. Tag en gryde og svits kartofler gyldne. De sidste minutter drysser du en spsk. tørret timian i gryden, så kartofler får smag af timian.

    Fremgangsmåde rosenkål

    • Skyl rosenkål, fjern de yderste blade og skær dem midt igennem.
    • Svits rosenkål, chili og græskarkerner i olivenolie.
    • Smag til med honning og citronsaft.

    Fremgangsmåde hvidløgscreme

    • Tag hvidløgsfed og pres indholdet ud i en lille gryde.
    • Tilsæt fløde og varm det op.
    • Smag hvidløgscreme til med lidt salt, citron og honning.

    Servering

    • Server kyllingen for sig selv og anret et fad med rosenkål og små kartofler. Fordel græskarkerner braiseret med chili ovenpå.
    • Servér hvidløgscreme i en lille skål.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 1188kcal (59%) | Kulhydrater: 87g (29%) | Protein: 84g (168%) | Fedt: 59g (91%) | Mættet fedt: 24g (150%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 14g (58%) | Sukker: 10g (11%) | Vitamin A: 2218IU (44%) | Vitamin C: 178mg (216%) | Calcium: 180mg (18%) | Jern: 9mg (50%)
    Keyword Kylling med hvidløgscreme og rosenkål
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    Prøv også kylling med rosenkål

    Tips

    • Du kan erstatte kylling med perlehøne eller andet fjerkræ.

    Vi laver altid vores kylling på et rotisseri fordi det simpelthen er den bedste måde, at få en sprød og saftig kylling som har den helt fantastiske smag fordi, den bliver stegt i sit eget fedt mens den snurrer rundt.

    Denne ret er en sand eksplosion af god smag og rosenkål smager vildt godt med denne fremgangsmåde. Rosenkål kan ellers godt være lidt af en prøvelse, da den smager hen af “jern”. Denne opskrift er en af vores mest populære opskrifter og en vi selv laver ofte om efteråret og vinteren.

    Del meget gerne
    • Total2.1K
    • 2.1K
    • 24
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Pasta med parmaskinke, græskar og gorgonzola
    Oksesteak med rødvinssauce »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Dansk mad, Grøntsager, Kylling og andet fjerkræ Tags: chili, citron, fløde, græskarkerner, honning, hvidløg, kartofler, kylling, paprika, Rosenkål, Rosmarin, timian

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind