• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Opskrifter » Kylling og andet fjerkræ

Kylling med hvidløgscreme og rosenkål

Af Bjørn Nielsen Opdateret 2 år siden

Bedste hel kylling på grill stegt på gasgrill med rotisseri

Her kan du følge os

Del meget gerne
  • Total2.3K
  • 2.3K
  • 24
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Rosenkål smager faktisk rigtigt godt, hvis den bliver svitset lidt i krydderier. Tilsæt evt. lidt smør til olivenolien, hvis det skal være ekstra smag. Sørg for at rosenkål for lidt farve når du svitser den på panden. Hvidløgscremen smager bare så godt til bagekartofler. Kylling med hvidløgscreme er god aftensmad med masser af de rigtig gode grøntsager.

  • Kartofler og rosenkål svitset på panden
    Lækkert tilbehør til kylling
  • Bedste hel kylling på grill stegt på gasgrill med rotisseri
    Bedste hel kylling på rotisseri efter den er grillet
Kartofler og rosenkål svitset på panden

Kylling med hvidløgscreme og rosenkål

Opskrift på kylling med hvidløgscreme og rosenkål
Din skærm er tændt hele tiden

Hvis du elsker denne opskrift lige så meget som vi gør, så fortæl os det med en 5-stjernet vurdering!

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
Klargør 10 min
Tilberedningstid 1 t 15 min
Arbejdstid 5 min
Ret Kylling og andet fjerkræ
Køkken Dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 59 %

Ingredienser
  

Ingredienser kylling på grill

  • 1 stk. Kylling (1200 gram eller 4 kyllingefileter)
  • 2 kviste Rosmarin
  • 1 kvist Timian
  • 1 tsk. Paprika
  • 8 fed Hvidløg

Ingredienser tilbehør med rosenkål

  • 1½ kg. Kartofler (Små)
  • 1 spsk. Timian (Tørret)
  • 400 gram Rosenkål
  • 1 dl. Græskarkerner
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Chili
  • 4 spsk. Smør
  • 1 spsk. Honning
  • 1 spsk. Citronsaft

Ingredienser hvidløgscreme

  • 1 spsk. Citronsaft
  • 2 dl. Fløde
  • 1 tsk. Salt og lidt friskkværnet peber

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde kylling

  • Planlæg om du vil grill kyllingen på grill eller om den skal laves i ovnen. Laves kyllingen på grill, lægges de hele hvidløgsfed i siden uden direkte varme.
  • Krydr kyllingen med krydderierne og læg de hele fed hvidløg ved siden af og steg kyllingen i ca. 1 timer og 15 minutter.

Fremgangsmåde kartofler

  • Kog kartofler i ca. 10 minutter og lad dem køle helt ned så de er faste. Tag en gryde og svits kartofler gyldne. De sidste minutter drysser du en spsk. tørret timian i gryden, så kartofler får smag af timian.

Fremgangsmåde rosenkål

  • Skyl rosenkål, fjern de yderste blade og skær dem midt igennem.
  • Svits rosenkål, chili og græskarkerner i olivenolie.
  • Smag til med honning og citronsaft.

Fremgangsmåde hvidløgscreme

  • Tag hvidløgsfed og pres indholdet ud i en lille gryde.
  • Tilsæt fløde og varm det op.
  • Smag hvidløgscreme til med lidt salt, citron og honning.

Servering

  • Server kyllingen for sig selv og anret et fad med rosenkål og små kartofler. Fordel græskarkerner braiseret med chili ovenpå.
  • Servér hvidløgscreme i en lille skål.

Ernærnærings fakta

Kalorier: 1188kcal (59%) | Kulhydrater: 87g (29%) | Protein: 84g (168%) | Fedt: 59g (91%) | Mættet fedt: 24g (150%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 14g (58%) | Sukker: 10g (11%) | Vitamin A: 2218IU (44%) | Vitamin C: 178mg (216%) | Calcium: 180mg (18%) | Jern: 9mg (50%)
Keyword Kylling med hvidløgscreme og rosenkål
Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

Prøv også kylling med rosenkål

Tips

  • Du kan erstatte kylling med perlehøne eller andet fjerkræ.

Vi laver altid vores kylling på et rotisseri fordi det simpelthen er den bedste måde, at få en sprød og saftig kylling som har den helt fantastiske smag fordi, den bliver stegt i sit eget fedt mens den snurrer rundt.

Denne ret er en sand eksplosion af god smag og rosenkål smager vildt godt med denne fremgangsmåde. Rosenkål kan ellers godt være lidt af en prøvelse, da den smager hen af “jern”. Denne opskrift er en af vores mest populære opskrifter og en vi selv laver ofte om efteråret og vinteren.

Mere fra samme kategori:

Karry dip
Citronmåne
Vaniljehestesko
Grove bagels
Alt om ramsløg
Oksekød i rød karry og kokosmælk
Del meget gerne
  • Total2.3K
  • 2.3K
  • 24
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Mere fra Kylling og andet fjerkræ

  • Kylling og sød kartoffel i thai karrysauce
    Kylling og sød kartoffel i karrysauce
  • Kylling og grøntsager i ovn
    Kylling med grøntsager i ovn
  • Kylling med hvidvin og spinat
    Kylling med spinat og pasta
  • Marokkansk kylling i fad
    Marokkansk kylling med rodfrugter

Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Dansk mad, Grøntsager, Kylling og andet fjerkræ Tags: chili, citron, fløde, græskarkerner, honning, hvidløg, kartofler, kylling, paprika, Rosenkål, Rosmarin, timian

Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Min Madopskrift 5 star rating

Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


Logo min madopskrift

Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

Artikler
Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Læserinteraktioner

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Glutenfri gulerodsboller
    Glutenfri gulerodsboller
  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere

Sæsonbestemte opskrifter

  • Kærnemælkssuppe med rosiner
    Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

Desserter indgår også i hendes repertoire.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det. Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·