Kylling i tortillas med hytteost
Af Min Madopskrift
Til 3 personer
Dette er en lille nem og let hverdagsret. Hvis man skal være aktiv f.eks. med sport og maven ikke skal være for fyldt, er dette den helt perfekte ret.
Ingredienser:
- 450 gram kyllingebryst
- 2 spsk. olie
- 1 løg i halve løgringe
- 1 lille frisk rød chili, finthakket. Japaleno)
- 1 stor peberfrugt i strimler
- 350 gram majskerner på dåse
- 200 gram økologisk hytteost
- Salt og peber
- ½ tsk. stødt spidskommen
- 6 stk. tortillaer
- 1 dl Engelsk sovs
Tilbehør:
Evt. små skåle med majs, agurkeskiver, rosiner som kan spises til. Cremefraiche for sig.
Fremgangsmåde:
Skær brystfileterne i store firkantede mundrette stykker. Brun dem på en pande med lidt olie. Pas på med at bruge for meget olie, da kylling indeholder en del vand, og derfor vil ”koge” og ikke blive brune hvis der er for meget olie på panden. Krydr med salt og peber til sidst og tag dem af.
Tænd ovnen og sæt den på 175 grader.
Bland grønsager og hytteost i en skål og krydr med spidskommen, salt og peber.
Fordel halvdelen af grønsagsblandingen på de 6 stk. tortillaer. Læg kylling og resten af grønsagsblandingen ovenpå og rul nu tortillaerne stramt.
Læg dem i et smurt, ovnfast fad og hæld lidt Engelsk sovs over. Pensl tortillaer med lidt vand og sæt fadet i ovnen i ca. 20-25 min.
Hvis din ovn er for varm, vil tortillaer blive hårde.
Kommentarer
Ingen kommentarer