Kyllingebryst med Fettuccine
Til 4 personer
Af Min madopskrift
En italiensk ret, der er let at lave, og som kan serveres som hverdagsmad med salat og brรธd til. Kan ogsรฅ laves i stรธrre portioner som weekend eller gรฆstemad. Tilbyd en lรฆkker salat og fettuccine til.
Ingredienser kyllingebryst:
- 4 stykker kyllingebryst uden skind og ben
- 4 tynde skiver lufttรธrret skinke
- 4 skiver skinke
- 4 tynde skiver emmentaler eller parmesanost
- 4 skyllede kviste timian
- smรธr til stegning
- salt, peber
- 1 dl hรธnsebouillon
Fettuccine med citron og artiskokbunde:
- 1 spsk. reven citronskal fra รธkologisk citron
- 25 g smรธr
- 1 dรฅse afdryppede artiskokbunde skรฅret i kvarte
- 4 portioner fettuccine
- salt, peber
Pynt
- Skyllede timianblade gerne citrontimian
Fremgangsmรฅde kyllingebryst:
- Lav et snit pรฅ langs i hvert stykke kyllingebryst, lรฆg en skive skinke, en skive ost og en friskt timiankvist i hvert og luk med en tandstikker.
- Steg derefter kรธdet pรฅ panden i rigeligt smรธr i et par minutter pรฅ hver side, eller til kรธdet er gennemstegt.
- Drys med lidt salt og peber, hรฆld bouillon ved og lad kรธdet stรฅ et รธjeblik pรฅ panden, fรธr indholdet hรฆldes over pรฅ et varmt serveringsfad, hvor det holdes varmt.
- Svits den revne citronskal let pรฅ panden i smรธr, kom artiskokbundene ved og steg let i et par minutter, mens der rรธres.
- Tilsรฆt den kogte fettuccine, varm det hele godt igennem, smag til med krydderier. Anret pรฅ det varme fad med kyllingekรธdet og pynt med salvie.
Tips
- Fettuccine kan erstattes med spaghetti eller kogte ris

















Kommentarer
Ingen kommentarer