Forårs kyllinger stegt i gryde til unge og ældre 🙂
Af min madopskrift.
Pinsemaden og pinsebordet er dækket med nye friske råvarer
Dæk pinsebordet med masser af forårets friske råvarer som alle slags sild, rabarber, ål, laks, rødspætte, radiser, tatar med rå æggeblomme, skinke, salat, ribbensteg, frikadeller, æg, purløg, og måske nogle af årets første kartofler eller jordbær!
Dertil serveres iskold hvidvin, pinsebryg eller alm. pilsnerøl og snaps!
Her er min madopskrifts forslag til en god pinsefrokost.
Forårskyllinger stegt i gryde.
Til 4 personer:
Ingredienser forårs kyllinger:
2 stk. gode økologiske kyllinger af max 1 kg.
1liter hønsefond
Hvidvin
Grønne stenfrie vindruer
2. spsk. honning
Olie til stegning
Salt og peber
Fremgangsmåde forårskyllinger:
Læg hver kyllinger med brystsiden nedad i en varm tykbundet gryde. Brun dem godt og brun derefter ryggen.
Tilsæt nu honning og hønsefond kvart op af fuglene. Derefter tilsættes hvidvin, så kyllingerne er halvt dækket.
Krydr med salt og peber
Tips
Gør dette i to gryder, hvis gryden ikke er stor nok til begge kyllinger på en gang.
Vend kyllinger en gang i mellem.
Grydesteger i ca. 50 min. Tag forårskyllingerne op og lad dem hvile med brystet nedad. Hvorved saften samles i brystet.
Jævn skyen fra gryden med maizena.
Tilsæt halve vindruer og lad dem koge op med sovsen.
Tilbyd nye danske kartofler og en frisk salat til.
Forårs kyllinger til de unge
Forårs kyllinger kan også laves mere traditionelt, som unge mennesker vil synes bedre om. Tilbyd ovnkartofler en god salat og hjemmelavet remoulade til.
Vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift
Lene Geisle - Chef kokken
Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.
Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter.
Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet. Desserter indgår også i hendes kogekunst.
Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden.
Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød.
For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det.
Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager.
Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.
Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter.
Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.
Kommentarer
Ingen kommentarer endnu