• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Oksekød og kalvekød

Bøf med bløde løg og kartofler

Af Bjørn Nielsen Opdateret 2 år siden

Bøf med bløde løg og kartofler

Her kan du følge os

Del meget gerne
  • Total1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Bøf med bløde løg

Til 2 personer

 

Af Min Madopskrift

Bøf med bløde løg og kartofler. Hertil sauce tilsmagt med whisky, chili, hvidløg og rosmarin og dampede haricoverts.

Bøf er altid godt, og her har vi gjort ekstra ud af saucen.

Bøf med bløde løg og kartofler
Bøf med bløde løg og kartofler. Hertil franske kartofler og hericoverts

Ingredienser Bøf med bløde løg og kartofler
  • 500 gram magert hakket oksekød
  • 700 gram små kartofler
  • 3 fed hvidløg
  • 2 dl frisk ægte æblemost (Ikke fra karton)
  • 1 tsk. Chili
  • 2 løg
  • 2 dl. fløde
  • 1 dl whisky
  • 1 spsk. Friskhakket rosmarin
  • Balsamicoeddike
  • 1 spsk. honning
  • Olie
  • Salt og friskkværnet peber
Tilbehør
  • Haricoverts og franske kartofler
Fremgangsmåde Bøf med bløde løg og kartofler
  1. Skræl eller skrub kartoflerne. Kog dem møre. Imens laves resten af retten.
  2. Pil løgene og skær dem i små stykker. Kom lidt olie på en pande og svits nu løgene.
  3. Tag hvidløg og hak dem. Kom dem op til de gyldne løg.
  4. Hak rosmarin og kom det sammen med chili op til løgene på panden.
  5. Svits hvidløg, chili og rosmarin i ca. 1 minut.
  6. Krydr med salt og peber.
  7. Hæld nu whisky over løg og lad dem suge væsken.
  8. Tag det af panden og kom det i en dyb tallerken, men lad lidt af olien blive på panden.
  9. Kom mere olie på panden.
  10. Form fire bøffer af kødet og steg dem til de er saftige. Det tager ca. 4 til 5 minutter i alt.
  11. Begynd nu at dampe haricoverts.
  12. Tag bøf af panden og læg dem over løg. Hæld nu balsamicoeddike på panden og kog det ind til det halve.
  13. Hæld derefter frisk ægte æblemost på panden og kog det ind til det halve.
  14. Tag derefter en kop eller to fra kartoffelvandet og kog det ind igen.
  15. Krydr med salt og peber.
  16. Kom derefter fløde på panden og smag til med honning.
  17. Når saucen smager som du vil have den, kommer du bøf på panden igen og kommer løgene med. Varm det op igen.

Servering

  • Server retten i hele panden på bordet, så det holder sig varmt.

Mere fra samme kategori:

Chicken tikka masala
Pizza grillet
Torsk i butterdej
Tarteletter med høns og asparges
Muffins med pistacienødder
Hokkaidosuppe med kylling
Del meget gerne
  • Total1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Mere fra Oksekød og kalvekød

  • Pizzasnegle med oksekød
    Pizzasnegle med krydret oksekød 
  • Hakkebøffer med røsti kartofler og gulerodssalat
    Hakkebøffer med brun sauce og røsti kartofler
  • Oksekød med grøntsager i karry
    Oksekød med grøntsager i karrysauce
  • Vintergryde med rodfrugter og kartoffelmos
    Vintergryde med champignons

Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Børnevenlig mad, Oksekød og kalvekød Tags: Bøf med bløde løg og kartofler, Bøf med bløde løg og kartofler hertil sauce

Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Min Madopskrift 5 star rating

Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


Logo min madopskrift

Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

Artikler
Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Læserinteraktioner

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Glutenfri gulerodsboller
    Glutenfri gulerodsboller
  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere

Sæsonbestemte opskrifter

  • Kærnemælkssuppe med rosiner
    Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

Desserter indgår også i hendes repertoire.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det. Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·