• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Oksekød og kalvekød

    Bøf med bløde løg og kartofler

    Af Bjørn Nielsen Opdateret dec 7, 2020

    Bøf med bløde løg og kartofler

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Bøf med bløde løg

    Til 2 personer

     

    Af Min Madopskrift

    Bøf med bløde løg og kartofler. Hertil sauce tilsmagt med whisky, chili, hvidløg og rosmarin og dampede haricoverts.

    Bøf er altid godt, og her har vi gjort ekstra ud af saucen.

    Bøf med bløde løg og kartofler
    Bøf med bløde løg og kartofler. Hertil franske kartofler og hericoverts

    Ingredienser Bøf med bløde løg og kartofler
    • 500 gram magert hakket oksekød
    • 700 gram små kartofler
    • 3 fed hvidløg
    • 2 dl frisk ægte æblemost (Ikke fra karton)
    • 1 tsk. Chili
    • 2 løg
    • 2 dl. fløde
    • 1 dl whisky
    • 1 spsk. Friskhakket rosmarin
    • Balsamicoeddike
    • 1 spsk. honning
    • Olie
    • Salt og friskkværnet peber
    Tilbehør
    • Haricoverts og franske kartofler
    Fremgangsmåde Bøf med bløde løg og kartofler
    1. Skræl eller skrub kartoflerne. Kog dem møre. Imens laves resten af retten.
    2. Pil løgene og skær dem i små stykker. Kom lidt olie på en pande og svits nu løgene.
    3. Tag hvidløg og hak dem. Kom dem op til de gyldne løg.
    4. Hak rosmarin og kom det sammen med chili op til løgene på panden.
    5. Svits hvidløg, chili og rosmarin i ca. 1 minut.
    6. Krydr med salt og peber.
    7. Hæld nu whisky over løg og lad dem suge væsken.
    8. Tag det af panden og kom det i en dyb tallerken, men lad lidt af olien blive på panden.
    9. Kom mere olie på panden.
    10. Form fire bøffer af kødet og steg dem til de er saftige. Det tager ca. 4 til 5 minutter i alt.
    11. Begynd nu at dampe haricoverts.
    12. Tag bøf af panden og læg dem over løg. Hæld nu balsamicoeddike på panden og kog det ind til det halve.
    13. Hæld derefter frisk ægte æblemost på panden og kog det ind til det halve.
    14. Tag derefter en kop eller to fra kartoffelvandet og kog det ind igen.
    15. Krydr med salt og peber.
    16. Kom derefter fløde på panden og smag til med honning.
    17. Når saucen smager som du vil have den, kommer du bøf på panden igen og kommer løgene med. Varm det op igen.

    Servering

    • Server retten i hele panden på bordet, så det holder sig varmt.
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Brombærsalat
    Jamaica mørbrad »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Børnevenlig mad, Oksekød og kalvekød Tags: Bøf med bløde løg og kartofler, Bøf med bløde løg og kartofler hertil sauce

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind