• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Oksekød og kalvekød

    Hakket oksekød med hvidkål

    Af Bjørn Nielsen Opdateret jun 2, 2021

    Oksekød med ketchup

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Hakket oksekød med hvidkål og gulerod

    Til 4 personer

    Af Min Madopskrift

    Hakket oksekød med hvidkål er en af de retter som smager meget bedre end den ser ud. Brug god mager oksekød og økologiske gulerødder med mest smag og sødme. Du sparer også på kødet i denne opskrift, så retten er ret billig at lave, og tilmed børnevenlig.

    Oksekød med ketchup
    Oksekød med ketchup blandes godt sammen

    Ingredienser 

    • 500 gram hakket oksekød.7 -12 %.
    • ½ Hvidkål, finthakket
    • 2 små løg, hakket
    • 2 fed hvidløg
    • 3 gulerødder, revet
    • 1 dåse økologiske hakkede tomater
    • 1 Stor dåse koncentreret tomatpure
    • 1 dl ketchup
    • 3 dl koldt vand eller grøntsagsbouillon
    • Karry
    • Paprika
    • Salt og friskkværnet peber
    • Olivenolie

    Tilbehør 

    • Frisk salat, flutes og smør

    Fremgangsmåde 

    1. Tag en skål og bland oksekødet sammen med koncentreret tomatpure, ketchup.
    2. Krydr med salt og peber.
    3. Rør det sammen.
    4. Tag et bæger eller kop og pres hvidløg op i.
    5. Tilsæt lidt olie.
    6. Rør det sammen.
    7. Tag en stor gryde og kom lidt fedtstof i.
    8. Tænd op på middelkraftig varme.
    9. Kom kødet og løg i gryden.
    10. Brun kødet og løg.
    11. Tilsæt karry, hvidløgsolie og paprika og brun det i ca. 1 minut.
    12. Krydr med salt og peber.
    13. Tilsæt nu revet gulerod og finthakket hvidkål.
    14. Rør det godt rundt i gryden og lad det få 1 minut.
    15. Hæld vand i.
    16. Lad nu retten simre i ca. 1 time.

    Servering

    • Serveres med salat, flutes og smør til

    Prøv også Oksekød hakket i fad

    Tips 

    • Du kan også tilsætte lidt timian.
    • Fløde kan også tilsættes
    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Oksekød og kalvekød

    • Beef Wellington – Bøf Wellington
    • Gammeldags oksegrydesteg med brun sovs
    • Sømandsbøf i ovn
    • Oksemørbrad langtidsstegt i ovn

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Børnevenlig mad, Oksekød og kalvekød Tags: Hakket oksekød med hvidkål, Hakket oksekød med hvidkål og gulerod

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind