Pandekager med fyld
Af min madopskrift
Til 4 personer
Ingredienser Mexicansk chiligryde:
500 g hakket oksekød
1 løg
4 fed hvidløg
Olivenolie
1 lille rød chili
1 tsk. Spidskommen
Salt og peber
1 spsk. mørk chokolade 70 %
1 rød peber
1 dl. Hvidvinseddike
1 spsk. honning
Tilbehør Mexicansk chiligryde:
Frisk salat og madpandekager.
Krydret dressing
Ingredienser Krydret dressing:
3 dl ylette ymer
1 tsk. Himalaya salt
Friskkværnet peber
3 spsk. sød chilisauce
Dressingen skal trække i køleskab en time før servering. Rør rundt inden servering.
Servér dressingen i en pæn glasskål.
Lav skåle med strimlet salat, gulerod, kinakål eller spidskål, peanut og frisk tomat.
Eller
Lav en stor skål blandet salat.
Fremgangsmåde Mexicansk chiligryde:
Pil løget. Hak løg, peberfrugt og hvidløg fint og svits blandingen i krydderierne og olie under stærk varme i en gryde. Tilsæt det hakkede kød og svits det med, til kødet har skiftet farve.
Kom revet chokolade i. Tilsæt lidt vand og risene. Lad blandingen stå og simre i 20 minutter.
Madpandekager med Mexicansk chiligryde
Ingredienser Pandekager:
150 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
¼ liter mælk
3 æg
50 g blødt smør
FREMGANGSMÅDE madpandekager:
Rør mel, bagepulver og salt sammen i en skål til pandekagedejen. Tilsæt mælk og æg og pisk det så der ikke er flere klumper. Tilsæt det bløde smør og rør det i dejen lige inden pandekagerne skal bages.
Bag pandekagerne i smør.
Placer pandekagerne på en tallerken på komfuret, som står på laveste varme. Når alle pandekagerne er bagt, dækkes de med folie til servering.
Kom 4 spiseskefulde fyld (kødsauce, salat og dressing) på midten af hver pandekage. Fold siderne ind under pandekagen så den bliver til en lille pakke.
Tilbyd iskold øl til
Kommentarer
Ingen kommentarer