500 g hakket oksekød
3 dl. Ris
1 løg
4 fed hvidløg
Olivenolie
1 lille rød chili
1 tsk. Spidskommen
Salt og peber
1 spsk. mørk chokolade 70 %
1 rød peber
1 dl. Hvidvinseddike
1 spsk. honning Halv mørk øl
Tilbehør Mexicansk chiligryde:
Frisk salat med dressing. Baguette med smør og kold øl
Krydret dressing
Ingredienser Krydret dressing:
3 dl ylette ymer
1 tsk. Himalaya salt
Friskkværnet peber
3 spsk. sød chilisauce
Salat kinakål eller spidskål, majs, peanut og frisk tomat.
Dressingen skal trække i køleskab en time før servering. Rør rundt inden servering.
Servér dressingen i en pæn glasskål.
Lav skåle med strimlet salat, kinakål eller spidskål, majs, peanut og frisk tomat.
Eller
Lav en stor skål blandet salat.
Fremgangsmåde ris:
Kog risene som anvist på posen. Eller se afsnit ”kogning af ris”
Sluk for varmen, efter ca. 10 min og lad ris stå og blive møre på eftervarmen igen i ti minutter.
Fremgangsmåde Mexicansk chiligryde:
Pil løget. Hak løg, peberfrugt og hvidløg fint og svits blandingen i krydderierne og olie under stærk varme i en gryde. Tilsæt det hakkede kød og svits det med, til kødet har skiftet farve.
Kom revet chokolade i. Tilsæt øl, hvidvinseddike og risene. Lad blandingen stå og simre i 20 minutter.
Smag til med salt og peber
Tips Ønsker man et lidt anderledes smag kan der tilsættes en håndfuld frisk annanas de sidste ti minutter.
Vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift
Lene Geisle - Chef kokken
Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.
Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter.
Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet. Desserter indgår også i hendes kogekunst.
Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden.
Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød.
For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det.
Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager.
Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.
Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter.
Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.
Kommentarer
Ingen kommentarer