Vi har valgt at lave en stor roastbeef, har du en mindre steg, f. eks. på 1 kg. reducerer du bare lidt i ingredienserne.
Roastbeef stegt i peberkorn smager fantastisk! Prøv det!
Ingredienser roastbeef:
2 kg roastbeef
1 spsk. stødte sorte peberkorn
1 spsk. stødte grønne madagascar peberkorn
1 spsk. stødte rosa peberkorn, Baies rose (Pink peber)
50 g smør
1 spsk. olie
salt og peber
2 dl rødvin
2 dl oksebouillon
Tilbehør til roastbeef:
Groft brød og frisk grøn salat
Pynt til roastbeef:
1 spsk. stødte grønne Madagaskar peberkorn
1 spsk. stødte rosa baies rose peberkorn.
Fremgangsmåde roastbeef:
Kødet vendes i stødte peberkorn (gerne flere slags) før det steges. Det giver en fin velkendt, krydret lidt pikant stærk smag til stegen.
Når du har rullet stegen ind i peberkorn, brunes stegen kort i olie en gryde.
Drys lidt salt på, hæld vin og oksebouillon ved, dæmp varmen og lad kødet stege ca. 20 minutter under låg. Derefter stik et stegetermometer i stegen og hold øje med at kernetemperaturen ikke kommer højere end 60 grader. Vend det jævnligt under stegningen.
Tag kødet op, når du når den ønskede temperatur, og dæk det roastbeef med folie.
Derefter drysses der med grønne og rosa peberkorn over stegen inden servering.
Roastbeefen skæres i tynde skiver og serveres med salaten.
Sauce til roastbeef:
Se brun sauce af stegesky i kategori sauce.
GRØN SALAT MED KRYDDERURT DRESSING
Til 8 personer
Ingredienser grøn salat:
1 stort skyllet blomkålshoved i buketter
1 dåse afdryppede minimajs
400 g skyllede blommetomater skåret i kvarte
Kødet af 4 modne avocado skåret i terninger.
Vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift
Lene Geisle - Chef kokken
Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.
Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter.
Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet. Desserter indgår også i hendes kogekunst.
Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden.
Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød.
For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det.
Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager.
Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.
Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter.
Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.
Og nu står jeg så med opskriften, præcist den samme (har dog tænkt mig at komme kirsebær ovenpå ligesom dig) men kan det være rigtigt at det skal i ovnen??? alle andre opskrifter siger det bare skal i køleskab.
Hej Fredis
Tak for din henvendelse.
Du skal brune roastbeef af i en i gryde, og derefter hælde rødvin og lidt oksebouillon ved og lade stegen simre. Sæt et stegetermometer i stegen, så den ikke får for meget.
Du kan sagtens sætte stegen i køleskabet når den er afkølet, og spise den kold.
Mvh.
Min Madopskrift
Fredis skriver
Og nu står jeg så med opskriften, præcist den samme (har dog tænkt mig at komme kirsebær ovenpå ligesom dig) men kan det være rigtigt at det skal i ovnen??? alle andre opskrifter siger det bare skal i køleskab.
kagekram
Heidi
Min Madopskrift skriver
Hej Fredis
Tak for din henvendelse.
Du skal brune roastbeef af i en i gryde, og derefter hælde rødvin og lidt oksebouillon ved og lade stegen simre. Sæt et stegetermometer i stegen, så den ikke får for meget.
Du kan sagtens sætte stegen i køleskabet når den er afkølet, og spise den kold.
Mvh.
Min Madopskrift