Dejlig moderne, enkel, let og nem menu som nemt kan laves under eller på ca. en halv time. Fettuccine med serranoskinke giver en skøn mæthedsfornemmelse uden at man føler sig overmæt. Den salte skinke, giver en pinkant smag til grøntsager. Du kan koge lidt broccoli og komme med, hvis du ønsker ekstra grøntsager.
📖 Opskrift
Fettuccine med serranoskinke og asparges
Hvis du elsker denne opskrift lige så meget som vi gør, så fortæl os det med en 5-stjernet vurdering!
Ingredienser
- 10 skiver skinke (serrano)
- 1 pk. ca. 300 gram fettuccine (evt. fettuccine med spinat)
- 1 kop friske ærter
- ¼ liter piskefløde
- 1 stk. Økologisk citron
- 2 spsk. citronsaft
- 1 spsk. citronskal
- 1 håndfuld frisk mynte
- 1 håndfuld asparges
- 1 tsk. Salt og friskkværnet peber
Tilbehør
- 4 søde Tomater
- 200 g Mozzarella
- 2 spsk Olivenolie
- ½ stk. Icebergsalat
Sådan gør du
- Kog fettuccine som anvist på pakken.
- Kog asparges møre i letsaltet vand.
- Hak mynteblade.
- Ærter, fløde og lidt revet citronskal koges forsigtigt op i en tykbundet pande.
- Smag til med citronsaft, mynteblade, salt og peber.
- Skyl og hak salat.
- Skyl og skær tomater i skiver.
- Fordel salat i bunden af et fad og kom skiver af tomat ovenpå.
- Dryp olivenolie over
Servering
- Kom pasta i en dyb tallerken og rør flødesaucen godt rundt i pastaen.
- Krydr med salt og rør rundt.
- Hak de kogte asparges og fordel dem på tallerkenen.
- Hak skinken groft og fordel den ovenpå.
- Serveres straks med salaten til.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
Prøv også Fettuccine med laks og spinat
Det er nok en forår eller sommer menu, da helt friske asparges er nr. 1. Vi er så heldige, at vi har asparges i vores have, og der er ikke langt fra køkkenhaven, til den kogende gryde med letsaltet vand i køkkenet.
Tips
Du kan evt. erstatte fløden med kokosmælk
Du kan erstatte citron med lime
Skriv en kommentar