Let og lækker anretning som vil falde i de flestes smag. Pasta med parmaskinke er rigtig god, at servere til dem, som kan lide “lette” retter. Og også til dem som ikke bryder sig om store “tunge” anretninger der fylder.
📖 Opskrift
Pasta med parmaskinke, græskar og gorgonzola
Hvis du elsker denne opskrift lige så meget som vi gør, så fortæl os det med en 5-stjernet vurdering!
Ingredienser
- 400 gram pasta (Skruer eller fettuccine)
- 1 stk. squash eller lille Hokkaido græskar
- 6 skiver parmaskinke
- 2 stilke frisk rosmarin
- 4 fed hvidløg
- 150 gram gorgonzola eller parmesan
- 2 spsk. Olivenolie
- 1 tsk. Salt og lidt friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær græskar i både og fjern kerner og skrællen.
- Skær græskarkød i små stykker og kom det på en pande med lidt olivenolie.
- Kog pasta som anvist på pakken.
- Skyl og pluk rosmarin og hak den groft og drys det over græskar på panden.
- Kom 3 hele fed hvidløg ned til græskarret.
- Svits det nu indtil græskar er mørt.
- Pres hvidløg og vend det hurtigt i retten.
- Krydr med salt og peber.
- Hak parmaskinke groft.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
Anretning
- Kom pasta på en tallerken og vend græskar forsigtigt i
- Drys parmaskine og læg en klat gorgonzola på toppen eller drys parmesan over.
- Pynt evt. med frisk rosmarin
Tips
- Du kan tilføje tomater og løg
Skriv en kommentar