Hjemmelavet pizzasnegle med skinke er lækre og luftige og så er de nemme og enkle at lave – så her kan alle i familien være med :-). Mangler du også lidt inspiration til madpakken, børnefødselsdagen, eller anden begivenhed hvor det skal være nemt og enkelt? Så kommer der her en opskrift på de lækreste hjemmelavede pizzasnegle med skinke og ost. Hjemmelavet pizzasnegle er nemt, lækkert og smager rigtigt godt, når man lige vil have en snack, så hvorfor ikke lave dem i dag. 🙂
⏲️Klargøring / Tilberedning / Samlet tid / Antal
Menu: Hovedret, aftensmad, snack
Tid: Forberedelsestid: 5 min. Hævetid 30 min. Tilberedningstid: ca. 12 min. Samlet tid ca. 45 min.
Sværhedsgrad: Let – selv børnene kan hjælpe til og være med her 🙂
Antal: 16 stk. Opskrift udviklet af Julie Fie
Prøv også pizzasnegle med krydret oksekød eller prøv også min opskrift på Nachos med kylling
Gå til
Hjemmelavet pizza snegle. Med skinke og ost
Det er også så lækkert at have liggende i fryseren, så man bare lige kan tage nogle op til madpakken eller hvis man ikke gider lave aftensmad en aften så lige snuppe sig sådan et par stykker i stedet for et kedeligt stykke rugbrød :-D.
– Pizzasneglene er fryse venlige så skulle det ske, at ikke alle bliver spist, kan de sagtens fryses ned.
Klargør ca. 5 minutter. Hviletid ca. 30 min. Tilberedningstid ca. 12 min. Samlet tid er ca. 47 min. Opskrift giver ca. 16 stk. pizzasnegle.
🥘 Ingredienser – Indkøbsseddel
Herunder er alle ingredienser der bruges i opskriften. Vi foreslår også andre alternativer til ingredienser. Hvis du ønsker at bruge andre ingredienser, skal du huske at ændre eller tilføje dem. Du kan bruge ingredienslisten herunder som indkøbsseddel.
- 25 gram gær
- 2,5 dl. vand (250 gram)
- 1 spsk. olivenolie (13,7 gram)
- 1 tsk. havsalt (5 gram)
- 500 gram hvedemel
- 400 gram tomatsauce
- 400 gram kogt skinke i strimler
- 200 gram revet ost
- 2 spsk. oregano (1,5 gram)
Tilbehør til Hjemmelavet pizza snegle
- Øl eller cola
🔪 Fremgangsmåden i enkle trin
Her ses hele den samlede fremgangsmåde i nummerere trin. Her finder du også alternativer til fremgangsmåder. Hele opskriften inkl. ingredienser, kan ses samlet i afsnit “opskrift med noter”.
- Tænd ovnen på 180º C varmluft/200º C alm. ovn.
- Først smuldres gæren i en stor skål.
- Herefter lunes vandet i en kasserolle, og når vandet er lunt, hældes det i skålen og gør, olie og salt røres sammen med vandet.
- Tilsæt nu hvedemel og ælt dejen godt igennem.
- Kom et fugtigt viskestykke over skålen, og lad dejen hæve et lunt sted i minimum 30 minutter, men meget gerne længere.
- Når dejen har hævet, rulles den ud i en stor firkant (på 28×28 cm), og fordel tomatsaucen ud over dejen med en kniv.
- Kom skinken på og drys med ost. Rul dejen stramt sammen til en lang pølse, og skær den herefter i ca. 1½ cm tykke skiver.
- Kom bagepapir på en bageplade og sæt pizzasneglene herpå. Drys oregano udover.
- Bag pizzasneglene i cirka 10-12 minutter, til du kan se de er ved at blive gyldne.
- Og så er der lækre varme pizzasnegle til alle pizza elskere!
🍽Servering
Servér evt. lidt ekstra oregano, cremefraiche dressing, ketchup og hvidløgsolie til ved siden af.
Det falder altid i god smag hos mine gæster
Opskrift med noter
Hjemmelavede pizzasnegle med skinke
Bedøm gerne opskriften
Ingredienser
Tilbehør til hjemmelavet pizza snegle
- 4 stk. Øl eller cola
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180º C varmluft/200º C alm. ovn.
- Først smuldres gæren i en stor skål.
- Herefter lunes vandet i en kasserolle, og når vandet er lunt, hældes det i skålen og gør, olie og salt røres sammen med vandet.
- Tilsæt nu hvedemel og ælt dejen godt igennem.
- Kom et fugtigt viskestykke over skålen, og lad dejen hæve et lunt sted i minimum 30 minutter, men meget gerne længere.
- Tip! Dejen kan med fordel laves dagen før, det giver det bedste resultat
- Når dejen har hævet, rulles den ud i en stor firkant (på 28×28 cm), og fordel tomatsaucen udover dejen med en kniv.
- Kom skinken på og drys med ost. Rul dejen stramt sammen til en lang pølse, og skær den herefter i ca. 1½ cm tykke skiver.
- Kom bagepapir på en bageplade og sæt pizzasneglene herpå. Drys oregano udover.
- Bag pizzasneglene i cirka 10- 12 minutter, til du kan se de er ved at blive gyldne. •
- Og så er der lækre varme pizzasnegle til alle pizza elskere!
- Servér evt. lidt ekstra oregano, cremefraiche dressing, ketchup og hvidløgsolie til ved siden af.
- Det falder altid i god smag hos mine gæster
Noter
- Du kan også komme majs på nogle af pizza bollerne som man kan se vi har gjort, på nogle af dem på billedet – det smager også rigtig lækkert til og giver lige en ekstra sprød smag 🙂
- Du kan evt. lave en hvidløgsolie til at komme hen over pizzasneglene, når de er færdig bagte. Det smager fantastisk! – En god creme fraiche dressing er heller ikke dårligt.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
💭❓ Tips og FAQ til opskriften
- Dejen kan med fordel laves dagen før, det giver det bedste resultat
- Du kan også komme majs på nogle af pizza bollerne som man kan se vi har gjort, på nogle af dem på billedet – det smager også rigtig lækkert til og giver lige en ekstra sprød smag 🙂
- Du kan Evt. Lave en hvidløgsolie til at komme hen over pizzasneglene, når de er færdig bagte. Det smager fantastisk! – En god cremefraiche dressing er heller ikke dårligt.
- Du kan også komme majs på nogle af pizza bollerne som man kan se vi har gjort, på nogle af dem på billedet – det smager også rigtig lækkert til og giver lige en ekstra sprød smag 🙂
- Du kan evt. lave en hvidløgsolie til at komme hen over pizzasneglene, når de er færdig bagte. Det smager fantastisk! – En god creme fraiche dressing er heller ikke dårligt.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme!
Mvh. Julie Fie Geisle
Madskribent på Min Madopskrift *
Har du spørgsmål, ris/ros eller bare gode råd til opskriften, er du velkommen til at sende mig en mail på; Juliefiegeisle@hotmail.com
ELLERS må du også meget gerne give en kommentar til opskriften i kommentarfeltet under opskriften.
Det ville vi sætte stor pris på – man kan jo altid blive bedre 🙂
Det er hyggeligt og sjovt og så får man på den måde også en masse ny inspiration og viden til madlavningen.
Vi ses!
Kommentarer
Ingen kommentarer