Denne opskrift på sprød agurkesalat er lidt anderledes agurkesalat da denne salat er lavet på friske agurker. En rigtig dejlig sommersalat som kan kombineres med havens krydderurter. Dild og purløg er særdeles velegnet.
Opskrift med noter
Frisk sprød agurkesalat med dild
Bedøm gerne opskriften
Ingredienser
Sådan gør du
- Pres saften ud af citron og kom det i en skål.
- Skyl dild og hak den fint og kom det i skålen.
- Kom honning, salt og peber i skålen og rør det hele sammen. Sættes i køleskabet i 10 minutter.
- Pil og hak løget meget fint og kom det op i skålen og rør rundt.
- Lad det trække 15 minutter.
- Skær agurk tyndt ud på et mandolinjern og læg skiver på et rent viskestykke og dup skiver tørre.
- Kom skiver i skålen og rør det sammen med et par spsk. olivenolie.
- Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Sæt det i køleskabet i ca. 10 minutter inden servering.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
Prøv også Danmarks bedste agurkesalat
Har du mange agurker i drivhuset eller har du købt for mange eller måske fået dem foræret, skal du da lave en lækker agurkesalat ud af dem. Husk når du sætter noget i køleskabet, at dække det med film eller endnu bedre, komme det i en beholder som du kan sætte låg på, så det ikke tager smag eller afgiver smag til de andre varer i køleskabet.
Tips
- Du kan tilsætte friske radiser som giver et godt modspil til agurk
Kommentarer
Ingen kommentarer