Kinakålsalat
Til 4 personer
Er rigtig god til kraftige retter med oksekød, da kinakålsalat er en blød og cremet salat.
Prøv kinakålsalat næste gang du f.eks skal have oksekød med flødestuvede kartofler.
- Kinakålsalat her serveret som tilbehør til oksesteg
Af Min Madopskrift
Ingredienser Kinakålsalat
- 1⁄2 kinakål i tynde strimler
- 2 store søde appelsiner, f. eks. navels
- 2 dl Cremefraiche 38 %
Pynt til kinakålsalat
Hakket appelsin
Fremgangsmåde Kinakålsalat
Pil appelsinerne og skær dem i små terninger.
Skær kinakål i ensartede tynde strimler.
Vend kinakål og appelsin i cremefraiche.
Lad det trække i køleskabet. Hæld evt. lidt af den overskydende væske fra, efter det har trukket, da der samler sig en del væske i bunden.
Pynt med hakket appelsin, inden servering.
Prøv også opskrift på Kål – salatblanding
Tips til Kinakålsalat
Salaten kan pyntes med hakkede appelsiner og hakkede valnøddekerner.
Skriv en kommentar