• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Sauce

    Bearnaisesauce let

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 12 måneder siden

    Let Bearnaisesauce opskrift

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total4
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Bearnaise sauce Let – Sauce bearnaise Let

    Til 4 personer

     

    Kan en bearnaisesauce være let? Ja, vi sparer på smørret, uden at det går ud over konsistensen.

    Let Bearnaisesauce der med garanti ikke skiller af, hvis du følger Min Madopskrifts opskrift. Vi bruger hverken blender eller andet udstyr. Kun vores piskeris. Vi har skåret 160 gram smør væk i denne opskrift.

    Let Bearnaisesauce opskrift
    Let Bearnaisesauce opskrift. Vi bruger her kun 240 gram smør

    Af Min Madopskrift

    Bearnaisesauce Let

    Hjemmelavet klassisk bearnaisesauce smager skønt og er en af de mest kendte internationale saucer. Bearnaisesauce er meget let og enkel og lave. Bearnaisen skiller heller ikke, hvis du følger Min Madopskrifts opskrift.

    Vi har også tilsat en ekstra hemmelig ingrediens, for at få den helt perfekte smag.

    Hemmeligheden ved en god bearnaisesauce er gode råvarer og at råvarerne har stuetemperatur. Derudover, skal man passe på med ikke at opvarme saucen for kraftigt på komfuret, da den så med næsten 100 garanti vil skille.

    Kold bearnaise er en yderst velsmagende sauce, som er perfekt tilbehør til pommes frites. Bearnaise sauce opskrift lavet på bearnaiseessens.

    Ingredienser bearnaisesauce Let:
    • ¼ dl bearnaiseessens
    • ½ dl vand (stuetemperatur)
    • 4 pasteuriserede æggeblommer (stuetemperatur)
    • 240 gram lunt afklaret smør (smeltet smør, hvor den hvide valle er synket til bunds og kasseres)
    • Salt
    • Cayennepeber
    • 2 spsk. citronsaft frisk (stuetemperatur)
    • Fransk estragon, skyllet og finthakket
    • Evt. 1 tsk. estragoneddike (stuetemperatur)
    • 1 tsk. Honning (Kan udelades)
    Fremgangsmåde bearnaisesauce Let:

    Først skal smørret smeltes (afklares). Kom smørret i en gryde og smelt det forsigtigt, uden at det bliver brunt. Tag det af varmen.

    Det hvide der synker ned skal ikke bruges, og tages fra.

    Bearnaiseessens, vand og æggeblommer legeres til cremekonsistens ved at den piskes kraftigt over svag varme.

    Varmen må ikke blive så kraftig at blandingen bliver kogene i bunden af gryden. Tag gryden af varmen ind imellem. Efter et par minutter er saucen allerede ved at blive let og luftig.

    Vigtigt! (temperaturen må ikke komme over 60 grader, da æggene så skiller af). Hæld evt. lidt koldt vand i, hvis blandingen er ved at blive for varm.

    Brug evt. et saucetermometer, da det er svært at lave uden, hvis saucen skal være varm.

    Det tages af varmen og tilsættes lidt efter lidt det varme, afklarede smør under kraftig piskning.

    Der skal mindst piskes i 10 minutter, før saucen er som den skal være.

    Smag saucen til med citronsaft, salt, cayennepeber og honning. Bruger du ikke honning, bliver saucen til den sure side.

    Evt. lidt estragoneddike. (Kom tilsvarende mindre citronsaft i)

    Når saucen er som du vil have den, kommes friskhakket fransk estragon i.

    Prøv også Bearnaisesauce opskrift opskrift

     

    Tips til bearnaisesauce Let

    Du kan komme ingredienserne i en blender. Se bearnaisesauce, nem og hurtig opskrift

    Bearnaisesauce smager også godt som kold.

    Pas på med at varme saucen op, da den så vil skille af.

    Hvis du vil have saucen varmere, kan dette gøres over et vandbad mens der piskes.

    Bearnaiseessens kan man lave selv ved at indkoge estragoneddike, skalotteløg, frisk estragon, hvidvin og knust hvid peber.

    Citronsaft kan erstattes af estragoneddike.

    Brug ikke tørret estragon, da det ikke smager som det friske.

     

    Del meget gerne
    • Total4
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    Kort beskrivelse
    recipe image
    Navn på opskrift
    Bearnaisesauce Let
    Udgivet den:
    2014-08-31
    Forberedelsestid:
    10M
    bagetid:
    15M
    Totaltid
    25M
    Rating:
    51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)
    « Kyllingesalat med avokado og salsa
    Blommemarmelade med vanilje og citron »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Fedtfattig, Sauce Tags: Bearnaisesauce let, Let Bearnaisesauce opskrift, Let Bearnaisesauce opskrift med mindre smør

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind