• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » Sauce

    Bearnaisesauce nem og hurtig klassisk opskrift

    Af Bjørn Nielsen Opdateret jun 2, 2021

    Bearnaisesauce lavet i blender

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total13
    • 13
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Bearnaisesauce nem og hurtig opskrift, der ikke skiller

    Til 4 personer

     

    Bearnaisesauce lavet i blender
    Bearnaisesauce lavet i blender, bliver en dejlig cremet sauce
    Entrecote steak I ovn
    Entrecote steak stegt i ovn. Her serveret med smørstegte nye kartofler og dampede grøntsager og bearnaise sauce

    Af Min Madopskrift

    Denne opskrift på Bearnaise sauce nem og hurtig er hurtigere og nemmere at lave, end den traditionelle opskrift på sauce bearnaise.

    Her laver vi den traditionelle bearnaise sauce på blender, og får en dejlig cremet sauce.

    Ingredienser bearnaise sauce nem og hurtig:

    • ¼ dl bearnaise essens
    • ½ dl vand (stuetemperatur)
    • 4 pasteuriserede æggeblommer (stuetemperatur)
    • 400 g lunt afklaret smør (smeltet smør, hvor den hvide valle er synket til bunds og kasseres)
    • Salt
    • Cayennepeber
    • 2 spsk. citronsaft frisk (stuetemperatur)
    • Evt. 1 tsk. estragoneddike (stuetemperatur)
    • Fransk estragon, skyllet og finthakket
    • 1 tsk. honning (kan udelades)

    Fremgangsmåde Bearnaise sauce nem og hurtig:

    Smørret skal klares. Det gøres ved, at man smelter smørret i en saucegryde og lader det bruse op. Så snart det bruser op, tages det af varmen, og lad det køle lidt, indtil det hvide er sunket til bunds.

    Det hvide der synker ned skal ikke bruges, og tages fra.

    Tag en blender og skyl blenderglasset i meget varmt vand og tør det af.

    Kom citronsaft, pasteuriserede æggeblommer i og blend det i rolige start og stop. Derefter køres der konstant i ca. 10 sekunder.

    Derefter hældes smørret i lidt af gangen og i dråber eller en tynd stråle, mens der køres på hurtigste hastighed.

    Smag til med citronsaft, salt, cayennepeber og honning.

    Evt. lidt estragoneddike. (Kom tilsvarende mindre citronsaft i).

    Kom estragon i og rør det rundt.

    Hæld blandingen op i en opvarmet sauceskål eller gryde.

    Se også bearnaisesauce opskrift lavet på traditionel måde.

    Tips til bearnaisesauce

    Bearnaisesauce smager også godt som kold.

    Pas på med at varme saucen op, da den så vil skille af.

    Hvis du vil have saucen varmere, kan dette gøres over et vandbad mens der piskes.

    Bearnaiseessens kan man lave selv ved at indkoge estragoneddike, skalotteløg, frisk estragon, hvidvin og knust hvid peber.

    Citronsaft kan erstattes af estragoneddike

     

    Del meget gerne
    • Total13
    • 13
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    Kort beskrivelse
    recipe image
    Navn på opskrift
    Bearnaisesauce nem og hurtig klassisk opskrift
    Udgivet den:
    2014-04-21
    Forberedelsestid:
    10M
    bagetid:
    5M
    Totaltid
    15M
    Rating:
    41star1star1star1stargray Based on 8 Review(s)
    « Bearnaise sauce opskrift
    Bearnaise sauce grundopskrift »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Sauce Tags: Bearnaisesauce nem og hurtig klassisk opskrift, Bearnaisesauce nem og hurtig og let at lave

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind