Karrysauce
Af min madopskrift
Til 4 personer
Ingredienser karrysauce klassisk:
25 gram margarine
1 alm. løg
2 spsk. Hvedemel
1 æble
2 tsk. God karry
5 dl grøntsagsbouillon
Salt og peber
Fremgangsmåde karrysauce klassisk:
Tænd komfuret på middelvarme og smelt margarinen i en saucegryde. Drys karry ud over margarine og svits nu karryen et par minutter. Karryen må ikke brænde på, så rør rundt hele tiden.
Tilsæt nu finthakket løg og finthakket æble, og svits yderligere et par minutter.
Drys nu hvedemel over indholdet mens der røres. Tilsæt nu grøntsagsbouillon lidt af gangen, mens der røres kraftigt. Giv alt det grøntsagsbouillon som saucen kan tage, så den til sidst har den rette konsistens.
Smag til med salt og peber.
Lad saucen småsimre og blive godt varm, inden den sigtes gennem et dørslag.
Det er ikke nødvendigt at sigte saucen, hvis dette ikke ønskes.
Kommentarer
Ingen kommentarer