Tænd komfuret på middelvarme og smelt margarinen i en saucegryde. Drys karry ud over margarine og svits nu karryen et par minutter. Karryen må ikke brænde på, så rør rundt hele tiden.
Tilsæt nu finthakket løg og finthakket æble, og svits yderligere et par minutter.
Drys nu hvedemel over indholdet mens der røres. Tilsæt nu grøntsagsbouillon lidt af gangen, mens der røres kraftigt. Giv alt det grøntsagsbouillon som saucen kan tage, så den til sidst har den rette konsistens.
Smag til med salt og peber.
Lad saucen småsimre og blive godt varm, inden den sigtes gennem et dørslag.
Det er ikke nødvendigt at sigte saucen, hvis dette ikke ønskes.
Følg os på facebook, instagram, pinterest, twitter
Nye opskrifter i vores nyhedsbrev
Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen.
Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.
Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk.
Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livsstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.
Kommentarer
Ingen kommentarer