• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Sauce

    Konge Bearnaisesauce

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 12 måneder siden

    Konge Bearnaisesauce

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total4
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Dette er en hemmelig og enkel opskrift på bearnaisesauce, som ikke mange kender. Super nem og lækker Konge Bearnaisesauce som både smager som almindelig bearnaisesauce og kan laves på ca. 5 minutter. Bearnaisesaucen laves lige før servering, så den er varm. Du kan ikke gemme bearnaisesaucen, da den bliver stiv i køleskabet, så lav ikke mere end du skal bruge. Husk alle ingredienser SKAL have stuetemperatur, så skiller bearnaisesaucen ikke.

    Bearnaise med stavblender

    Vi bruger en stavblender da vi både får en dejlig cremet bearnaise, men det går også meget hurtigere end traditionel metode, da vi laver vores bearnaise på ca. 5 minutter + forberedelse.

    Konge Bearnaisesauce

    Konge bearnaisesauce

    Opskrift på lækker Konge bearnaisesauce, som smager som almindelig bearnaisesauce, men kan laves på et par minutter.
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 2 min
    Tilberedningstid 5 min
    Arbejdstid 3 min
    Samlet tid 10 min
    Ret Sauce
    Køkken Fransk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 50 %

    Udstyr

    • Højt smalt glas hvor stavblender kan gå i.

    Ingredienser
      

    • 6 stk. Æggeblommer (pasteuriserede og stuetemperatur)
    • 1 spsk. Estragoneddike (Eller hvidvinseddike)
    • 1 stk. Citron (Saften)
    • 1 tsk. Salt
    • 500 g Smør
    • 1 bt. Estragon (Frisk)

    Sådan gør du
     

    • Kom smør i en gryde og varm det forsigtigt op indtil vallen kommer frem. Den hvide valle vil ligge sig i bunden af gryden. Og vallen skal ikke med i saucen, men blive i gryden og kasseres.
    • Smørret må ikke koge men skal dog være meget varm. Og smørret må ikke tage farve så skal det kasseres.
    • Hæld æggeblommer, eddike og salt i et højt smalt glas.
    • Tag en stavblender og blend massen sammen.
    • Tilsæt det varme smør i en tynd stråle imens der hele tiden blendes. Stop når du ser den hvide valle, den må ikke komme med.
    • Smag til med salt og lidt citronsaft.
    • Skyl, dup tør og hak estragonen fint og blend det i saucen.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 1004kcal (50%) | Kulhydrater: 5g (2%) | Protein: 7g (14%) | Fedt: 109g (168%) | Mættet fedt: 67g (419%) | Trans fedt: 4g | Fiber: 1g (4%) | Sukker: 1g (1%) | Vitamin A: 3746IU (75%) | Vitamin C: 7mg (8%) | Calcium: 130mg (13%) | Jern: 3mg (17%)
    Keyword Bearnaisesauce på 5 minutter
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
    Prøv også nem Bearnaisesauce
    Tips til Konge Bearnaisesauce
    • Det er estragoneddike som giver den gode smag af bearnaise, så jo mere du kommer i jo mere dominerende bliver smagen.
    Del meget gerne
    • Total4
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Helstegt oksefilet med bearnaisesauce og pommes frites
    Apfelstrudel af færdig filodej »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Sauce, Tilbehør til mad, Umami mad Tags: æggeblommer, citron, estragon, vineddike

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind