Pebersauce – peber steak sauce
Sværhedsgrad: Ret nem og hurtig og lave. Meget velsmagende.
Ingredienser Pebersauce de luxe:
- 6 Skalotteløg eller 2 almindelige løg.
- 1 fed Hvidløg
- 100 gram Champignon
- 1 spsk. paprika
- 1 dåse Madagaskar Peberkorn
- 1 dl Whisky
- 2 dl vand
- 1 spsk. sennep
- 2 ½ dl. oksebouillon
- 5 d. fløde
Fremgangsmåde Pebersauce de luxe:
Skær løg og champignon i skiver og svits det i en pande sammen med paprika.
Tilsæt 1 spsk. peberkorn, som moses helt ud. (Forstærker pebersmagen)
Tilsæt resten af peberkorn.
Tilsæt derefter spiritussen, og lad alkoholen fordampe.
Tilsæt 2 dl vand og sennep.
Lad det koge ned og tilsæt så oksebouillon og fløden.
Smag til med salt, peber.
Tip til Pebersauce de luxe:
Man kan hælde stegesky fra bøffer op i saucen eller lave pebersaucen i den pande, man har brugt til at stege bøfferne i.
michael
Hvornår skal oksebouillon i?
Bjørn Nielsen
Hej Michael
Vi har rettet opskriften, så det fremgår.
Tak fordi du var så venlig gøre opmærksom på, at det ikke fremgik af opskriften.
Mange madhilsner fra
Min Madopskrift
Søren Rasmussen
Hejsa
Opskriften på Deluxe pebersaucen er intet mindre end fantastisk – og nem at lave.
Mange tak!
Bjørn Nielsen
Hej Søren
Tak for de rosende ord omkring opskriften.
Vi synes også den er ret god, og særligt til en god mør steak 🙂