• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Min Madopskrift

Klassiske madopskrifter og de bedste nye. Min madopskrift er din madopskrift online

  • Forside
  • Madopskrifter
    • Madopskrifter
    • Madopskrift index
  • Artikler
  • Om
    • Om
    • Privatlivspolitik
  • Kontakt
  • Nyhedsbrev
  • Log ind/ud
    • Log ind
    • Opret ny bruger
    • Recover Password
    • Min Profil
    • Mine madopskrifter
    • Tilføj madopskrift
  • Nav Social Menu




Grøntsagsfond hjemmelavet

20. februar 2018 By Bjørn Nielsen Skriv kommentar

Følg Min Madopskrift

5/5 (1)

Grøntsagsfond

Giver ca. 2 ¼ liter fond

 

Af Min Madopskrift

Grøntsagsfond bruges til at forstærke smagen i saucer og gryderetter. Du kan fryse fonden ned og bruge den i stedet for en bouillonterning. En fond er uundværlig i det klassiske køkken.

Brug forskellig grøntsager til fond

Ingredienser
  • 1 kg. Grøntsager blandede og grofthakkede f.eks.
  • Gulerødder
  • Porrer
  • Pastinak
  • Bladselleri
  • Knoldselleri
  • Løg
  • Hvidløgsfed
  • Persillerod
  • 1 blad frisk løvstikke
  • 1 bouquet garni
  • 2 ½ liter vand
  • ½ tsk. salt
Fremgangsmåde
  1. Skyl alle grøntsager og klargør dem og skær dem i grove stykker.
  2. Kom vand og alle ingredienser i en stor gryde.
  3. Kog det op uden låg og lad det hele simre i ca. 30 minutter.
  4. Skum overfladen.
  5. Hæld fonden igennem en sigte beklædt med et rent viskestykke.
  6. Sættes til afkøling og derefter i køleskabet.
  7. Frys resten ned.

 

Prøv også kyllingefond og hønsefond

 

Tips

  • Brug grøntsager med god smag og gerne økologiske

Skrevet i: Alle Opskrifter, Supper Tags: Grøntsagsfond

Om Bjørn Nielsen

Bjørn Nielsen har en overbevisning om, at mad bør være et sundt, enkelt og velsmagende samlingspunkt for familien. Du kan følge Bjørn og Min Madopskrift på Facebook,Instagram,Twitter,Bloglovin, og Pinterest.

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Du kan dele og udskrive opskriften herunder

Nogle af de populæreste opskrifter herunder

Arkiver

Previous Post: « Kyllingefond og hønsefond – klassisk opskrift
Next Post: Jordskokke Fritter – Jordskokker fritter »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

  • Bloglovin
  • Email
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • RSS
  • Twitter

Footer

Prøv vores populære retter med salat

Hjemmelavet agurkesalat med dild

Frisk sprød agurkesalat med dild

Kinakål

Salat med kinakål og nøddemarinade

Salat med ingefærdressing

Salat med ingefærdressing og chiafrø

Fettuccine med serranoskinke og asparges

Fettuccine med serranoskinke og asparges

Tomatsalat med laks

Tomatsalat med laks og ristet rugbrød

Tomat med mozzarella

Tomatsalat med kartofler

Kartoffelsalat med aspargeskartofler

Kartoffelsalat med aspargeskartofler og purløg

Salat Nicoise

Salat Nicoise med krabbekød

Salat med kylling og mango

Salat med kylling og mango

Gulerødder med stilk

Gulerodssalat med ærter og kørvel

Rødkålssalat

Rødkålssalat med appelsin og nødder

Brombærsalat

Brombærsalat

Se alle retter med salat →

Nyder en god kop kaffe fra A kaffe

Her på Min Madopskrift laver vi klassiske madopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye opskrifter, som vi smagt og afprøvet. Her er vi to kokke, som eksperimenterer med nye spændende retter. Vi laver god mad som de fleste har mulighed for, at lave og efterligne.

Vi har også mange andre spændende projekter, som at lave en hjemmelavet pizzaovn, lækre opskrifter på is, hjemmelavet kaffe, dejlige kager, og have og hus, som du kan læse i vores artikler.

Få vores nyhedsbrev og læs mere.

Nyhedsbrev – Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få fordele

  • Tilmeld dig her

Copyright © 2019 · minmadopskrift.dk · Log ind

Websiden anvender cookies Mere info