• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » Supper

    Hokkaidosuppe med linser

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 6 måneder siden

    Hokkaidosuppe med Hokkaido græskar

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total29
    • 21
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Hokkaido græskar er smukke orange-gule både udenpå og indeni. Ovenikøbet har græskaret en meget mild smag der smager rigtig godt og er ikke mindst særlig velegnet i supper. Hokkaidosuppe med linser er en dejlig nem opskrift at gå til, og du får en dejlig smuk og lækker cremet suppe som smager delikat og krydret.

    Prøv også græskarbrød med kærnemælk

    Gå til
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ
    • Hokkaidosuppe med Hokkaido græskar
      Hokkaidosuppe og Hokkaido græskar
    • Hokkaidosuppe blended med stavblender
      Hokkaidosuppe og stavblender

    📋 Opskrift

    Hokkaidosuppe med Hokkaido græskar

    Hokkaidosuppe med linser

    Opskrift på HokkaidoSuppe med linser
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Tilberedningstid 30 min
    Arbejdstid 5 min
    Samlet tid 40 min
    Ret Supper
    Køkken Japansk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 31 %

    Ingredienser
      

    • 1 stk. Græskar (Hokkaido)
    • 4 fed Hvidløg
    • 150 g Linser (Røde da de koger lettere ud)
    • 4 spsk. Olivenolie
    • 1 spsk. Karry
    • 1 tsk. Chili
    • 1 spsk. Balsamico
    • 3 dl. Grøntsagsbouillon
    • 1 dl. Ketchup
    • 2 dl. Vand
    • 2 dl. Fløde
    • 1 spsk. Honning
    • 1 tsk. Salt og knivspids friskkværnet peber

    Tilbehør

    • 50 g græskarkerner (Ristede )

    Sådan gør du
     

    • Skær græskar ud i fire både og fjern kerner og skær frugtkødet ud.
    • Pil og hak hvidløg
    • Skær frugtkødet i små stykker og kom det i en gryde med varm olie og svits græskarkødet så det får lidt smag. Kom kun hele stykker græskar i, lad små stykker og vand blive.
    • Hæld hvidløg, chili og karry ned til græskar og svits karry under omrøring.
    • Hæld resten af græskar, vand og linser ned i gryden.
    • Kog det op og lad suppen koge i ca. en halv time eller til suppen er rygende varm.
    • Blend suppen med en stavblender (Anbefales) ellers kom det i en blender der kan tåle varme. (Pas på at du ikke får varm suppe på dig når du blender, da suppen skaber overtryk).
    • Smag til med salt og peber, bouillon, ketchup, balsamico og honning.
    • Tilsæt fløde og rør rundt og kog det op.
    • Smag til igen og tilsæt ekstra fløde eller vand efter behov.
    • Rist græskarkerner og rugbrød.

    Servering

    • Drys græskarkerner over suppen og pynt med hakket persille. Anret ristet rugbrød i en kurv.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 623kcal (31%) | Kulhydrater: 56g (19%) | Protein: 18g (36%) | Fedt: 40g (62%) | Mættet fedt: 15g (94%) | Flerumættet fedt: 5g | Enkelumættet fedt: 18g | Trans fedt: 1g | Fiber: 14g (58%) | Sukker: 17g (19%) | Vitamin A: 29895IU (598%) | Vitamin C: 36mg (44%) | Vitamin D: 1µg (7%) | Vitamin E: 7mg (47%) | Vitamin K: 18µg (17%) | Calcium: 147mg (15%) | Kopper: 1mg (50%) | Folat: 246µg (62%) | Jern: 7mg (39%) | Mangan: 2mg (100%) | Magnesium: 170mg (43%) | Fosfor: 516mg (52%)
    Keyword fløde, Hokkaidosuppe med linser, honning, hvidløg, linser
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Klargør ca. 5 min. Tilberedningstid ca. 30 min. Samlet tid er ca. 40 min. Opskrift til 4 personer.

    🥘 Ingredienser

    Ingredienser til Hokkaidosuppe med linser

    • 1 stk. Græskar (Hokkaido)
    • 4 fed Hvidløg
    • 150 g Linser (Røde da de koger lettere ud)
    • 4 spsk. Olivenolie
    • 1 spsk. Karry
    • 1 tsk. Chili
    • 1 spsk. Balsamico
    • 3 dl. Grøntsagsbouillon
    • 1 dl. Ketchup
    • 2 dl. Vand
    • 2 dl. Fløde
    • 1 spsk. Honning
    • 1 tsk. Salt og knivspids friskkværnet peber

    🥗 Tilbehør

    • 50 g græskarkerner (Ristede )

    🔪 Sådan gør du

    1. Skær græskar ud i fire både og fjern kerner og skær frugtkødet ud.
    2. Pil og hak hvidløg
    3. Skær frugtkødet i små stykker og kom det i en gryde med varm olie og svits græskarkødet så det får lidt smag. Kom kun hele stykker græskar i, lad små stykker og vand blive.
    4. Hæld hvidløg, chili og karry ned til græskar og svits karry under omrøring.
    5. Hæld resten af græskar, vand og linser ned i gryden.
    6. Kog det op og lad suppen koge i ca. en halv time eller til suppen er rygende varm.
    7. Blend suppen med en stavblender (Anbefales) ellers kom det i en blender der kan tåle varme. (Pas på at du ikke får varm suppe på dig når du blender, da suppen skaber overtryk).
    8. Smag til med salt og peber, bouillon, ketchup, balsamico og honning.
    9. Tilsæt fløde og rør rundt og kog det op.
    10. Smag til igen og tilsæt ekstra fløde eller vand efter behov.
    11. Rist græskarkerner og rugbrød.

    Servering

    1. Drys græskarkerner over suppen og pynt med hakket persille.
    2. Anret ristet rugbrød i en kurv.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Du kan komme lidt nudler i suppen
    Hokkaidosuppe med Hokkaido græskar
    Hokkaidosuppe og Hokkaido græskar
    Del meget gerne
    • Total29
    • 21
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Dark Ginger cocktail
    Ovnbagt Hokkaido græskar med rodfrugter »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Grøntsager, Supper Tags: chili, Flødekylling, græskar, græskarkerner, grøntsagsbouillon, Hokkaido, honning, hvidløg, Karry, Linser

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind