Cremet opskrift på peberfrugtsuppe med kylling. Sund og med smag der bliver pikant og prikkende af, chili, blåskimmelost, hvidløg og ingefær. Peberfrugtsuppe med kylling er en blendet suppe som varmer, så lav den evt. når det bliver køligt i vejret eller brug den som en let forret. Prøv også Hokkaidosuppe
Gå til
Kun grøntsager i suppe
Du kan udelade kylling og udelukkende bruge grøntsager. Du kan også udelade fløde og evt. erstatte den med mælk. Din peberfrugtsuppe vil variere i konsistensen jo mere du blender den. Du kan sigte suppen gennem et dørslag, hvis du ønsker suppen mere cremet som i billedet (peberfrugtsuppe).
📖 Opskrift
Peberfrugtsuppe med kylling
Hvis du elsker denne opskrift lige så meget som vi gør, så fortæl os det med en 5-stjernet vurdering!
Ingredienser
- ½ stegt Kylling
- 3 stk. Peberfrugt (Gul og i tern)
- 2 stk. Peberfrugt (Rød og i tern)
- 1 stk. Rødløg ( Eller 3 forårsløg i tern)
- 2 fed Hvidløg (Tern)
- 2 cm Ingefær (Tern)
- ½ stk. Chili (Finthakket)
- 2 stk. Gulerødder (Tern)
- 1 stk. Sød kartoffel (Tern)
- 1 dåse Tomater (Hakkede i dåse )
- ¼ I Piskefløde
- 1 spsk. Blåskimmelost
- 1 ½ liter Grøntsagsbouillon
- 1 tsk. Salt
- 1 knivspids Peber
- 1 spsk. Vineddike
Pynt
- 2 spsk. Græskarkerner (Ristede )
- 1 stk. Flutes og smør
- 1 dl. Croutoner
Sådan gør du
- Steg kyllingen eller brug en stegt kylling fra dagen før. Skær den ud i terninger.
- Klargør grøntsager og svits peberfrugt, sød kartoffel, gulerødder og rødløg i en stor gryde.
- Tilsæt finthakket hvidløg og ingefær og svits det med i ca. 1 minut.
- Tilsæt hakkede tomater, ost og bouillon. Lad det simre i 20 minutter eller indtil suppen er kogt lidt ind.
- Blend suppen sammen med fløde og smag til med vineddike, salt og peber.
- Varm suppen helt op igen, og pynt med ristet kerner f.eks græskarkerner
Noter
- Du kan udelade fløde.
- Du kan et grille et par peberfrugter så de får mere smag.
- Kokosmælk kan erstatte fløde.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
⏲️Klargøring / Tilberedning / Samlet tid / Antal
Klargør ca. 10 min. Tilberedningstid er ca. 20 min. Samlet tid er ca. 30 min. Opskrift til 4 personer
🥘 Ingredienser
- ½ stk. Kylling
- 3 stk. Peberfrugt Gul og i tern
- 2 stk. Peberfrugt Rød og i tern
- 1 stk. Rødløg Eller 3 forårsløg i tern
- 2 fed Hvidløg Tern
- 2 cm Ingefær Tern
- ½ stk. Chili Finthakket
- 2 stk. Gulerødder Tern
- 1 stk. Sød kartoffel Tern
- 1 Tomater Hakkede i dåse
- ¼ I Piskefløde
- 1 spsk. Blåskimmelost
- 1 ½ liter Grøntsagsbouillon
- 1 tsk. Salt
- 1 knivspids Peber
- 1 spsk. Vineddike
🥬Pynt
- 2 spsk. Græskarkerner Ristede
- 1 stk. Flutes og smør
- 1 dl. Croutoner
🔪 Sådan gør du
- Steg kyllingen eller brug en stegt kylling fra dagen før. Skær den ud i terninger.
- Klargør grøntsager og svits peberfrugt, sød kartoffel, gulerødder og rødløg i en stor gryde.
- Tilsæt finthakket hvidløg og ingefær og svits det med i ca. 1 minut.
- Tilsæt hakkede tomater, ost og bouillon. Lad det simre i 20 minutter eller indtil suppen er kogt lidt ind.
- Blend suppen sammen med fløde og smag til med vineddike, salt og peber.
- Varm suppen helt op igen, og pynt med ristet kerner f.eks græskarkerner
💭❓ Tips og FAQ
💭 Tips
- Du kan udelade fløde.
- Du kan et grille et par peberfrugter så de får mere smag.
- Kokosmælk kan erstatte fløde.
❓ FAQ
Ja
I køleskabet
1 dag med fløde og ca. 3 dage uden mælkeprodukter.
Mælkeprodukter forringer holdbarheden da de bliver sure og skiller efter kort tid.
Kommentarer
Ingen kommentarer