Flæskeruller
Til 4 personer
Af Min Madopskrift
Flæskeruller laves af nakkekam uden ben, men kan laves af okse eller lammekød. Du kan servere en dejlig kartoffelmos til. Om sommeren vil nye kartofler være oplagt.
Ingredienser
- 800 gram nakkekam uden ben
- Bacon i skiver
- Smør
- Salt og peber
- Løg
- Hele fed hvidløg
Fyld
- 100 gram ost
- 100 gram peanuts
- 50 gram gode oliven
Fremgangsmåde
- Skær nakkekam i meget tynde skiver.
- Fjern en god del af fedtet.
- Tag 3 skiver og læg dem med et overlæg på 2 cm. ovenpå hinanden.
- Hak ost, oliven og peanuts groft.
- Fordel fyldet på den øverste skive.
- Rul skiverne sammen til en rulle og luk dem evt. med tandstik eller kødnål.
- Kom nu en skive bacon udenpå.
- Tag en stegepande og kom smør og olie på og brun flæskeruller.
- Krydr med salt og peber.
- Når ruller er brunet af på alle sider, skrues ned for varmen.
- Pil og hak løg og kom dem ned til rullerne.
- Kom hele fed hvidløg på panden.
- Steg ruller færdige i ca. 15 minutter. Vend ind i mellem.
- Lav kartoffelmosen og kog eller damp grøntsager.
- Anret flæskeruller med kartoffelmos, dampede grøntsager og hæld løg, hvidløg og fedtstof over kartoffelmos.
- Kom evt. en frisk klat smør ovenpå kartoffelmos.
Prøv også Skinkeruller med lun kartoffelsalat
Tips
Du kan variere fyldet efter smag
Hvis du ønsker en sauce, kan du koge panden af og tilsætte fløde
Kommentarer
Ingen kommentarer