• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Alle madopskrifter

    Hildas svinemørbrad med baconsvøb

    Af Bjørn Nielsen Opdateret dec 1, 2019

    Svinemørbrad i baconsvøb med bagt kartoffel

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Hildas svinemørbrad med baconsvøb og bagt kartoffel (Umami)

    Af Min Madopskrift

    Til 3 personer

    Rød og grøn peber, porre og løg svitses
    Rød og grøn peber, porre og løg svitses på panden til de har fået lidt farve, derefter tilsættes cremefraiche
    Svinemørbrad i baconsvøb med bagt kartoffel
    Svinemørbrad i baconsvøb med bagt kartoffel og pebersauce
    Svinemørbrad med bacon på panden
    Svinemørbrad med baconsvøb og på panden. Kødnåle gør det dejlig nemt at få bacon brunt hele vejen rundt
    Peber og pore tilsat cremefraiche og hvidvin
    Rød og grøn peber og pore tilsat cremefraiche og hvidvin bliver til en lækker cremet sauce

    Hildas svinemørbrad med baconsvøb, er en af vores nemme, men alligevel overraskende og velsmagende opskrifter.

    Hildas svinemørbrad er meget velegnet til at blive serveret for gæster eller blot til en lørdag aften, hvor det godt må smage af lidt mere og være lidt anderledes spændende mad som skal spises.

    Faktisk er retten utrolig nem og hurtig at lave. Den bør kunne laves under en halv time, hvis man trækker tiden på de bagte kartofler fra. Der er enkle, men meget smagsfulde ingredienser i retten, som kan varieres efter ens egen smag.

    Ingredienser:

    • 1 hel svinemørbrad på ca. 800 gram
    • Bacon i skiver
    • 1 rød peber
    • 1 gul eller grøn peber
    • 1 tsk. tørret rosmarin eller 1 frisk kvist rosmarin
    • 1 stort løg
    • 1 porre
    • 250 gram god cremefraiche
    • 1 dl. tør hvidvin
    • 1 spsk. gorgonzola ost
    • 6 hele små hvidløg (ikke dem med fed)
    • 4 store kartofler eller 8 mellemstore
    • 1 tsk. sukker eller honning

    Fremgangsmåde:

    Kom varmt vand i en stor gryde og sæt det i kog. Kom kartoflerne i når det koger og skru ned så det kun simrer. Sæt uret til 12 minutter. Når de 12 minutter er gået slukkes for varmen og bagekartofler koger videre i 12 minutter.

    Derefter hældes vandet fra, og der skæres et kryds halt ned i bagekartoflerne, der sættes ind i en forvarmet ovn på 220 grader og bages færdige. Det tager ca. 30 minutter. Stik en kødnål igennem bagekartoflerne og se om de største er møre. Ca. 20 minutter før bagekartofler er færdige, kommes de hele hvidløg i ovnen. Hver opmærksom på, at de hele hvidløg kan ”sprænge” i ovnen, så de kan evt. pakkes ind i folie.

    Mørbradene afpudses og skæres i passende medaljoner på ca. 2 stk. pr. person. Baconskiver vikles omkring, og sættes fast med store kødnåle.

    Mørbradbøfferne vendes op på højkant, så bacon brunes hele vejen rundt på panden. Tag fat i kødnåle og drej dem rundt. Det er dejligt nemt med kødnåle, at få baconen lysebrun hele vejen rundt.

    Mørbradbøfferne steges ca. 4 min på hver side, eller til de er gennemstegte men stadig rosafarvet, bløde og møre.

    Peber, pore og løg skæres i små tern eller aflange stykker og svitses derefter i fedtstoffet fra panden sammen med rosmarin.

    Tilsæt hvidvin, og lad det reducere til halvdelen. Tilsæt cremefraiche, gorgonzola ost og smag til med sukker (honning) salt og peber.

    Servering:

    Anret to medaljoner med pebersauce, bagekartofler og hele bagte hvidløg ved bagekartoflen.

    Del meget gerne
    • Total0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    Kort beskrivelse
    recipe image
    Navn på opskrift
    Hildas svinemørbrad med baconsvøb
    Udgivet den:
    2014-01-22
    Forberedelsestid:
    10M
    bagetid:
    10M
    Totaltid
    25M
    Rating:
    51star1star1star1star1star Based on 16 Review(s)
    « Cordon bleu af fadkotteletter
    Wok mad »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Svinekød og flæskekød Tags: Hildas svinemørbrad med baconsvøb, Hildas svinemørbrad med baconsvøb og bagt kartoffel (Umami)

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind