Koteletter i fad med tomatsovs
Antal Personer: 2-3 personer – Tid: ca. 1 time (de 45 min. står retten selv i ovnen)
Her kommer en klassisk opskrift som vi alle kender, men som jeg har piftet op med lidt ekstra lækkert!
Koteletter i fad med tomatsovs og vindruer, er nem og enkelt at lave, så den er virkelig god i de travle hverdage, hvor man ikke har så meget tid til at, eksperimentere med alt for meget ny mad.
Jeg har forsøgt mig med vindruer i denne ret og synes faktisk selv, at det smager rigtig lækkert og giver et ekstra pift.
Af Julie Fie – Min Madopskrift
Det skal du bruge koteletter i fad med tomatsovs og vindruer
* Koteletter (1-2 pr. person)
* Løg
* 3 fed hvidløg
* 2 dåser hakket tomat
* En pakke vindruer (grønne eller røde er lige meget)
* Salt og peber
* Paprika
* Bouillon terning
* Ris/pasta (alt efter eget ønske) – jeg anbefaler grove ris/pasta, det mætter også bedre 🙂
Fremgangsmåden koteletter i fad med tomatsovs og vindruer
Tænd ovnen på 200 grader.
Brun koteletterne kort på en pande. Svits løg på panden og tilsæt de 3 fed hvidløg.
Nu kommes de 2 dåser hakkede tomater i og varmes op.
Tilføj salt, peber, paprika og bouillon terning.
Tag en god håndfuld vindruer og halvér dem og kom dem i sovsen.
Koteletterne ligges i et fad og sovsen kommes hen over.
* Du kan (hvis du lige vil give den lidt ekstra smag) lægge lidt revet ost/parmesanost hen over koteletterne og sovsen,
inden den kommes i ovnen. Dette anbefaler jeg virkelig – det smager SÅÅÅ lækkert! 🙂
Nu skal retten bare i ovnen i 45 min. og mens kan du jo passende få vasket lidt op, lavet lektier eller smurt madpakke til næste dag mens maden passer sig selv 🙂
Husk at kog pasta/ris lige 20 min. før retten er klar 🙂
Retten er rigtig lækker med hvidløgs brød til og opskriften på hjemmelavet hvidløgsbrød, kan du finde her på hjemmesiden 🙂
Prøv også Skinkemedaljoner med bacon og rodfrugter
Rigtig god fornøjelse og velbekomme!
Mvh. Julie Fie Geisle
Madskribent på Min Madopskrift
– Har du spørgsmål til retten eller gode idéer/ris eller ros, så er du velkommen til at skrive en kommentar nedenunder opskriften, eller sende mig en mail på:
– Hav et dejligt forår 🙂
tina nymann
Ejjj, igen en klassiker fra de gode gamle dage, hvor man boede i studenterhybel…..:-)