Svinekoteletter med fløde og kartofler
Til 4 personer
Af Min Madopskrift
Svinekoteletter kan piftes op, hvis du skærer dem op, og kommer et stykke ost i midten. Du kan også servere svinekoteletter traditionelt, stegt i smør eller margarine med eller uden rasp.
Her får du den helt originale opskrift på svinekoteletter med fløde.
Ingredienser Svinekoteletter med fløde
- 4 store svinekoteletter med eller uden ben.
- 1 dl bouillon
- Smør og olie
- 2 dl fløde
- Salt og peber
Tilbehør
- Små kogte kartofler, sauce og dampede grøntsager
Fremgangsmåde Svinekoteletter med fløde
- Bank svinekoteletter lidt flade med hånden eller med kødhammer.
- Hvis der ønskes mere smag, skæres der en lomme i koteletten hvori der kommes en skive ost.
- Krydr på begge sider med salt og peber.
- Kom lidt olie og smør på panden og brun koteletter på begge sider.
- Skru ned for varmen og steg dem møre i ca. 4 min på hver side.
- Sæt til side.
- Kog kartofler møre i letsaltet vand.
- Hæld bouillon og fløde på panden og kog det ind.
Servering
- Serveres med kogte kartofler, sauce og dampede grøntsager, f.eks. blomkål, bønner og gulerødder
Eller
- Serveres med brasede kartofler, surt og grøntsager
Prøv også svinekoteletter i fad
Tips til Svinekoteletter med fløde
- Du kan også servere brasede kartofler til som på billedet
Kommentarer
Ingen kommentarer