Svinemørbrad i fløde og sennepssauce
Svinemørbrad giver en dejlig smag til enhver sauce. Her har vi kommet lidt dijonsennep og krydderier i saucen. Server med nye kartofler og du har en favoritmenu som du vil vende tilbage til igen og igen.
Ingredienser Svinemørbrad i sennepssauce:
- 1 ½ stk. Svinemørbrad eller 2 små
- Salt og Friskkværnet peber
- Smør og lidt olie
- 2 løg
- 2 spsk. hvidvin eller citron
- 1 dl. bouillon
- 1 stor spsk. dijonsennep
- 1 dl. hakket frisk estragon
- 1 spsk. rosmarin
- 2-3 dl. piskefløde
Tilbehør til Svinemørbrad i sennepssauce:
Nye kartofler og dampede grøntsager
Fremgangsmåde Svinemørbrad i sennepssauce:
Tag svinemørbrad ud af indpakningen og lad dem få lidt luft.
Fjern sener og bimørbrader. Skær mørbraderne i 2 cm. tykke skiver, og stil dem på højkant og bank eller tryk dem lidt flade med hånden.
Mørbradstykker krydres med salt og peber på begge sider.
Tag en stegepande og kom en god klat smør på panden og lidt olie.
Brun kødet på begge sider i smør og olie. Tag dem af panden.
Svits løgene, til de er gyldne i fedtstoffet fra panden..
Tilsæt hvidvin, sennep, bouillon, estragon, rosmarin og fløde.
Bland det hele godt sammen. Krydr med salt og peber.
Læg kødet tilbage i sovsen. Lad retten simre i ca. 10 min, eller indtil kødet lige er gennemstegt.
Serveres med nye små kartofler, drysset med salt, hakket frisk estragon, dild, timian eller persille eller blot som de er.
Vi har også klassisk mørbrad i fad du kan prøve
Tips til Svinemørbrad i sennepssauce
Fløden kan erstattes af cremefraiche, skyr eller lign.
Tilsæt evt. lidt whisky til saucen
Varierer krydderier efter dit eget valg
Kommentarer
Ingen kommentarer