Ramsløgsmør
Giver en kvart pakke
Af Min Madopskrift
Bladene og stilken fra ramsløg, har en stærk smag af løg og hvidløg, så de er særdeles velegnede som kryddersmør.
Ramsløg har samme egenskab som hvidløg, at man bliver tørstig efter et stykke tid. Drik derfor rigeligt med vand, når du spiser ramsløgsmør.
Ingredienser Hjemmelavet Ramsløgsmør
- En kvart pakke smør
- 4 blade ramsløg med stilk
- Persille, en spiseske
- 1 tsk. Honning
- Citron, saften
Fremgangsmåde Hjemmelavet Ramsløgsmør
- Tag smørret ud på en tallerken og sæt det et lunt sted, så smørret kan blive blødt.
- Skyl ramsløg.
- Hak ramsløgene fint.
- Skyl persille.
- Hak persillen fint.
- Bland smør, persille og ramsløg sammen med en gaffel.
- Smag til med lidt honning og citron.
- Læg ramsløgsmørret på et stykke bagepapir og rul det sammen til en pølse.
- Sæt rullen på køl indtil servering.
Servering
- Serveres direkte fra køleskabet
Kommentarer
Ingen kommentarer