• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » Vegetar og veganer

    Spinat gnocchi gratin med cambozola

    Af Bjørn Nielsen Opdateret nov 27, 2020

    Spinat gnocchi gratin

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Spinat gnocchi gratin

    Til 4 personer

     

    Af Min Madopskrift

    Som de fleste gratin er denne gratin også meget lækker i konsistensen og har en god kraftig smag. Spinat gnocchi er en dejlig ret som er nem at lave og giver en god mæthedsfornemmelse. Server  frisk salat og et godt glas hvidvin til.

    Spinat gnocchi gratin
    Pynt med frisk salat eller spinat

    Ingredienser
    • 400 gram spinat
    • 2 x 500 gram spinat gnocchi
    • 2 dåser tomat på dåse med basilikum
    • 1 løg
    • 4 fed hvidløg
    • Basilikum, frisk
    • 3 dl mælk
    • 100 gram cambozola ost
    • Muskatnød, revet
    • Salt og friskkværnet peber
    • 20 gram smør
    • Spidskommen, knivspids
    • Honning eller sukker
    • Mel
    Pynt
    • Spinatblade
    Tilbehør
    • Frisk salat
    Fremgangsmåde
    1. Skyl spinatblade grundigt og skær stilkene af.
    2. Damp spinatblade til blade er blancheret, eller kom dem i en gryde med lidt vand og blanchere dem.
    3. Læg blade i et dørslag eller klæde til de er nogenlunde fri for vand.
    4. Hak spinat fint og fordel i et stort ildfast fad.
    5. Pluk frisk basilikum og fordel over spinat i bunden og krydr med salt og peber.
    6. Kom gnocchi i kogende letsaltet vand og kog dem i et par minutter eller til de kommer op til overfladen.
    7. Lægges til afdrypning på et klæde og kom dem derefter i fadet.
    8. Pil og hak løg og svits dem kort i lidt olie og smør i en gryde.
    9. Kom tomat i gryden og kog det lidt ind i et par min.
    10. Tilsæt lidt frisk basilikum, knivspids spidskommen og timian. Og tilsæt evt. lidt honning eller sukker.
    11. Fjernes fra blusset og sættes til side.
    12. Smelt smør i en lille gryde og kom mel i mens du rører kraftigt imens.
    13. Kom mælk i mens du pisker og forsæt indtil saucen har en fin konsistens.
    14. Hak cambozala og kom den i saucen under omrøring.
    15. Smag saucen til med muskatnød, salt og peber og fordel den over fadet.
    16. Kom det i ovnen i ca. 20 min. ved 190 grader eller indtil retten er gylden og gennembagt.
    17. Serveres med friskhakket spinat og basilikum på toppen.

     

    Prøv også burger med blåskimmelost og spinat

     

    Tips

    • Cambozola er en tysk ost, som er en kombination af hvidskimmel- og blåskimmelost, og er en blanding af camembert og gorgonzola.
    • Du kan erstatte cambozala med gorgonzola hvis du ikke kan skaffe den. Brug så lidt mindre da gorgonzola er kraftigere i smagen. Cambozola bruges både til ostebordet og i pastasaucer.
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Fisk på grøntsagsbund – fedtfattig mad
    Røræg – Texas style »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Vegetar og veganer Tags: Spinat gnocchi gratin

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind