Go Back
+ servings

Broccolisalat

Broccolisalat klassisk opskrift, som er den med bacon.
0 fra 0 stemmer
Klargør 10 min
Tilberedningstid 1 min
Køleskab 2 t
Samlet tid 2 t 11 min
Ret Retter med salat
Køkken Dansk
Antal 1 Skål
Kalorier 10 %

Ingredienser
  

Ingredienser Dressing

  • dl cremefraiche
  • 2 tsk. hvidvinseddike
  • spsk. rørsukker
  • 1 tsk. sennep
  • 1 tsk. Salt og knivspids peber

Sådan gør du
 

Dressing

  • Rør Creme Fraiche med hvidvinseddike og sukker. Sæt dressingen i køleskab.
  • Rist baconen og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  • Snit radiser i små skiver.

Broccolisalat

  • Skyl broccoli og skær og bræk den i små buketter. Kom de små buketter i kogende vand og giv dem 1 minut. Hæld det hele gennem et dørslag og skyl det under den kolde vandhane, så broccoli køles ned.
  • Bland og vend nu broccolibuketter, solsikkekerner, rosiner, radiser, rødløg og halvdelen af baconen sammen i en skål.
  • Hæld dressingen over og vend rundt igen.
  • Kom det i køleskabet, og lad det stå i mindst to timer inden servering.
  • Pynt med resten af bacon.

Ernæring

Nutrition Facts
Broccolisalat
Amount Per Serving
Calories 200
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Keyword Broccolisalat klassisk opskrift, Broccolisalat sund opskrift
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os det Hvordan var den!