Broccolisalat
Broccolisalat klassisk opskrift, som er den med bacon.
Klargør 10 min
Tilberedningstid 1 min
Køleskab 2 t
Samlet tid 2 t 11 min
Ret Retter med salat
Køkken Dansk
Antal 1 Skål
Kalorier 10 %
Ingredienser Dressing
- 2½ dl cremefraiche
- 2 tsk. hvidvinseddike
- 1½ spsk. rørsukker
- 1 tsk. sennep
- 1 tsk. Salt og knivspids peber
Dressing
Rør Creme Fraiche med hvidvinseddike og sukker. Sæt dressingen i køleskab.
Rist baconen og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Snit radiser i små skiver.
Broccolisalat
Skyl broccoli og skær og bræk den i små buketter. Kom de små buketter i kogende vand og giv dem 1 minut. Hæld det hele gennem et dørslag og skyl det under den kolde vandhane, så broccoli køles ned.
Bland og vend nu broccolibuketter, solsikkekerner, rosiner, radiser, rødløg og halvdelen af baconen sammen i en skål.
Hæld dressingen over og vend rundt igen.
Kom det i køleskabet, og lad det stå i mindst to timer inden servering.
Pynt med resten af bacon.
Nutrition Facts
Broccolisalat
Amount Per Serving
Calories 200
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Keyword Broccolisalat klassisk opskrift, Broccolisalat sund opskrift