Go Back
+ servings
Blomkålssalat og broccolisalat

Blomkålssalat med bulgur

Opskrift på Blomkålssalat med bulgur
5 fra 2 stemmer
Klargør 5 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 25 min
Ret Vegetar og veganer
Køkken Dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 10 %

Ingredienser
  

Dressing

  • ½ dl Cremefraiche
  • 1 dl Hytteost
  • 2 spsk. Pesto
  • 1 knivspids Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Kog bulgur som anvist på pakken.
  • Skyl broccoli og blomkål og lav nogle små buketter. Kom det hele i letsaltet kogende vand og kog dem i ca. 5 minutter eller indtil de er næsten møre men stadig har bid og ikke er bløde. Køl dem straks ned under den kolde hane og sæt det til side.

Dressing

  • Cremefraiche, hytteost og pesto røres sammen i en skål, til en dressing. Smag til med salt og friskkværnet peber. Kom det over de kogte grøntsager der blandes sammen med bulgur. Du kan udelade dette og sætte skålen på bordet som vi har gjort på billedet. Det samme med bulgur som også kommes i en skål på bordet.

Ernærnærings fakta

Ernærning
Blomkålssalat med bulgur
Amount per Serving
Calories
202
% Daily Value*
Fat
 
7
g
11
%
Saturated Fat
 
2
g
13
%
Polyunsaturated Fat
 
1
g
Monounsaturated Fat
 
1
g
Cholesterol
 
9
mg
3
%
Sodium
 
758
mg
33
%
Potassium
 
594
mg
17
%
Carbohydrates
 
29
g
10
%
Fiber
 
8
g
33
%
Sugar
 
4
g
4
%
Protein
 
9
g
18
%
Vitamin A
 
716
IU
14
%
Vitamin C
 
102
mg
124
%
Calcium
 
100
mg
10
%
Iron
 
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Ernærings fakta
Keyword Blomkålssalat med bulgur
Fik du lavet denne opskrift ?Sørg for at efterlade en vurdering og kommentar. Vi elsker at høre, hvad du synes!