Go Back
+ servings

Pasta alla puttanesca

Opskrift på Pasta alla puttanesca
5 fra 1 stemme
Klargør 6 min
Tilberedningstid 10 min
Arbejdstid 10 min
Samlet tid 26 min
Ret Italiensk madopskrifter
Køkken Italiensk
Antal 4 Personer
Kalorier 13 %

📋 Indkøbsliste

Streg ingredienserne nedenunder over, efterhånden som du har dem.

Ingredienser
 

Sådan gør du
 

  • Skyl og riv citron og sæt det til side. Skyl de friske krydderurter og dup dem tørre. Hak basilikum og persille og stil det til side.
  • Pil og hak hvidløgsfed og løg og hak det fint. Hvis der er sten i oliven, fjernes disse og hakkes fint sammen med ansjoser, soltørrede tomater, chili og kapers. Bland det sammen.
  • Tag en stor stegepande og kom olie på panden og varm det godt op. Kom det du netop har hakket op på panden og svits det kort uden at det tager farve. Rør godt rundt. Dryp lidt vineddike ned på panden og rør rundt.
  • Tilsæt tomatpuré og rør det ud.
  • Tilsæt de flåede tomater til saucen.
  • Lad det simre ved lav varme. Kog spaghetti eller anden pasta imens.
  • Når pasta er kogt færdig, tilsættes basilikum og oregano og der røres rundt.
  • Smag saucen til med revet citronskal, persille, salt og peber.

📋 Ernæring

Nutrition Facts
Pasta alla puttanesca
Amount Per Serving
Calories 265 Calories from Fat 144
% Daily Value*
Fat 16g25%
Saturated Fat 2g13%
Polyunsaturated Fat 2g
Monounsaturated Fat 11g
Cholesterol 2mg1%
Sodium 2162mg94%
Potassium 1186mg34%
Carbohydrates 30g10%
Fiber 8g33%
Sugar 17g19%
Protein 7g14%
Vitamin A 1137IU23%
Vitamin C 54mg65%
Calcium 139mg14%
Iron 5mg28%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Keyword Pasta alla puttanesca
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os det Hvordan var den!