Go Back
+ servings

Sild med æble og fennikelsalat

Opskrift på Sild med æble og fennikelsalat
5 fra 1 stemme
Klargør 2 min
Arbejdstid 2 min
Samlet tid 4 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 17 %

📋 Indkøbsliste

Streg ingredienserne nedenunder over, efterhånden som du har dem.

Ingredienser
 

Sådan gør du
 

  • Læg sild til afdrypning og skær dem i små snitter.
  • Rens grøntsager, frugt og skræl jordskok.
  • Skær fennikel og jordskok ud i papirtynde skiver, f.eks. på et mandolinjern.
  • Skær æble i 4 både og fjern kernehus. Derefter skæres æble ud i 1 mm. Tynde skiver.
  • Hak en lille håndfuld timian.
  • Kom det hele op i en skål og smag til med citronsaft.
  • Kom sild på et frisk stykke rugbrød og fordel fennikelsalat ovenpå.
  • Pynt evt. med timian.

Noter

  • Du kan udskifte fennikel med kinakål hvis du vil undgå smagen af anis.

📋 Ernæring

Nutrition Facts
Sild med æble og fennikelsalat
Amount Per Serving
Calories 336 Calories from Fat 117
% Daily Value*
Fat 13g20%
Saturated Fat 4g25%
Trans Fat 1g
Cholesterol 68mg23%
Sodium 340mg15%
Potassium 811mg23%
Carbohydrates 33g11%
Fiber 6g25%
Sugar 9g10%
Protein 22g44%
Vitamin A 317IU6%
Vitamin C 16mg19%
Calcium 123mg12%
Iron 4mg22%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Keyword Sild med æble og fennikelsalat
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os det Hvordan var den!