Go Back
+ servings

Glutenfri Æblekage med dadler og rosiner

Opskrift på Glutenfri Æblekage med dadler og rosiner
5 fra 1 stemme
Klargør 10 min
Tilberedningstid 25 min
Arbejdstid 10 min
Samlet tid 45 min
Ret Glutenfri kost
Køkken Dansk
Antal 8 Personer
Kalorier 20 %

🧾 Indkøbsliste

Streg ingredienserne nedenunder over, efterhånden som du har dem.

Ingredienser
 

Sådan gør du
 

  • Skyl og vask æblerne grundigt. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tynde skiver. Vend æblestykker i kanel til de er dækket.
  • Bland mandelmel med vanilje og salt.
  • Fjern sten fra dadlerne og blend dem sammen med margarine/kokosolie og mandelmel til en blød masse.
  • Fordel dejen i en smurt form (22 cm i diameter) eller et ildfast fad.
  • Fordel og stik æbleskiver ned i dejen så de stikker ca. ⅔ op af dejen. Drys kanel over.
  • Bag æblekagen i ca. 25 min ved 180 C°

📋 Ernæring

Nutrition Facts
Glutenfri Æblekage med dadler og rosiner
Amount Per Serving
Calories 391 Calories from Fat 252
% Daily Value*
Fat 28g43%
Saturated Fat 9g56%
Sodium 6mg0%
Potassium 217mg6%
Carbohydrates 34g11%
Fiber 8g33%
Sugar 22g24%
Protein 9g18%
Vitamin A 42IU1%
Vitamin C 3mg4%
Calcium 101mg10%
Iron 2mg11%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Keyword Glutenfri Æblekage med dadler og rosiner
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os det Hvordan var den!