Skyl porre godt og skær den i fine strimler. Skræl gulerødder og skær dem i lidt grove strimler. Skyl peberfrugt og skær den i grove strimler.
Hæld olivenolie på en varm stegepande og svits porre, peberfrugt og gulerødder i et minut.
Skræl og hak ingefær fint. Pil og hak hvidløg fint. Kom det på panden og svits det 1 minut.
Hæld alle de tørre krydderier på panden og svits det hele i ca. 1 minut, så krydderier lige bliver svitset lidt.
Hæld fløde, tomatpuré, riseddike, fiskesauce og soja på panden. Bring saucen i kog, og lad den simre et par minutter. Tilføj vand eller grøntsagsbouillon og rør rundt.
Tilsæt de store rejer og lad det simre i ca. 10 minutter eller til rejer har smidt vandet og fået halv størrelse.
Smag det til med salt og friskkværnet peber. Til sidst smages til, med saft fra lime og sirup.
Tilbehør
Kog ris efter anvisning på posen og varm naanbrød op i ovnen ved 200 grader.
Anret små skåle med bananer, tomater, skåret i skiver.
Mandariner pillet ud i små hele stykker.
Avocado i skiver.
Pynt
Servér med lidt grofthakket koriander
Noter
Smag på retten, og giv den lidt ekstra sødme, hvis den virker bitter. De mange krydderier kræver lidt ekstra sødme.