Æg og rogn
Æg og fiskerogn opskrifter
Vi bruger æg og rogn i vores madlavning, dog mest almindelige æg, som vi bruger bl.a. til madlavning, smørrebrød og bagværk. Når vi laver brød, kommer vi nogle gange, gerne et par æg i dejen, det giver en god smag og farve til brødet. Vi bruger kun økologiske æg, da de har en smuk gylden farve og mere smag.
Mad med æg
De hvide eller brune hønseæg fås i flere størrelser. Generelt kommer hvide æg fra hvide høns og brune æg fra farvede høns. Æg bruges blandt andet til smørrebrød, omelet, æggekage, spejlæg, røræg og blødkogt æg.
Af rogn bruger vi mest torskerogn, kaviar og de røde eller sorte stenbiderrogn.
Her er alle opskrifter med æg og rogn. Lad dig inspirere af opskrifterne og servér spændende mad med æg og fiskerogn fra Min Madopskrift.
Opskrifter
-
Omelet klassisk20 Minutes
-
Æggekage bagt i ovn30 Minutes
-
Æggekage med kartofler og bacon30 Minutes
-
Danmarks bedste æggekage30 Minutes
-
Påskefrokost og påskemiddag opskrifter40 Minutes
-
Egg fried rice40 Minutes
-
Omelet med parmesan20 Minutes
-
Sådan får du et perfekt smilende æg
-
Sådan får du et perfekt blødkogt æg
-
Sådan får du perfekt hårdkogt æg
-
Røræg – Texas style
-
Omelet åben
-
Røræg stegt