Min Madopskrift

  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift

Mange følger med her også:

×
Forside » Opskrifter

Æg og rogn

Vendt æggekage i stegepande med tomat og purløg i stegepande


Æg og fiskerogn opskrifter

Vi bruger æg og rogn i vores madlavning, dog mest almindelige æg, som vi bruger bl.a. til madlavning, smørrebrød og bagværk. Når vi laver brød, kommer vi nogle gange, gerne et par æg i dejen, det giver en god smag og farve til brødet. Vi bruger kun økologiske æg, da de har en smuk gylden farve og mere smag.

Mad med æg

De hvide eller brune hønseæg fås i flere størrelser. Generelt kommer hvide æg fra hvide høns og brune æg fra farvede høns. Æg bruges blandt andet til smørrebrød, omelet, æggekage, spejlæg, røræg og blødkogt æg.

Af rogn bruger vi mest torskerogn, kaviar og de røde eller sorte stenbiderrogn.

Her er alle opskrifter med æg og rogn. Lad dig inspirere af opskrifterne og servér spændende mad med æg og fiskerogn fra Min Madopskrift.


Opskrifter

  • Påskefrokost og påskemiddag opskrifter
    Cook Time40 Minutes
  • Tærte med pølser og porre
    Cook Time1 Hours 15 Minutes
  • Omelet klassisk
    Cook Time20 Minutes
  • Æggekage bagt i ovn
    Cook Time30 Minutes
  • Æggekage med kartofler og bacon
    Cook Time30 Minutes
  • Danmarks bedste æggekage
    Cook Time30 Minutes
  • Egg fried rice
    Cook Time40 Minutes
  • Omelet med parmesan
    Cook Time20 Minutes
  • Sådan får du et perfekt smilende æg
  • Sådan får du et perfekt blødkogt æg
  • Sådan får du perfekt hårdkogt æg
  • Røræg – Texas style
  • Omelet åben
  • Røræg stegt

Min Madopskrift EST. 2012 - 2000 opskrifter

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter samt bagværk, dessert, snacks og ikke mindst artikler om mad, livsstil, hus og have.

Vi svarer personligt. Du er altid velkommen til at skrive kommentarer eller stille spørgsmål til en opskrift. Vi vil også gerne modtage dine tips til de opskrifter du har afprøvet, så vi sammen kan gøre opskrifterne mere spændende, varieret og bedre for os alle sammen.

Mvh. De 4 kokke - 👨🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳

Bjørn, Lene, Nikolaj, Fie

Du kan følge Min Madopskrift her:

Populært nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad

  • suppekuren
    Suppekuren

  • Oksemørbrad langtidsstegt i ovn
    Oksemørbrad langtidsstegt i ovn

  • Havredrik i målekande
    Havredrik og havremælk – Hjemmelavet

Sæsonbestemte opskrifter

  • Grønne asparges
    Kogte og dampede asparges

  • Thai Fiskesuppe med rejer
    Thai fiskesuppe med rejer

  • Torsk dybstegt i tempuradej med friter og ærtepuré.
    Torsk i tempuradej

  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord

Alle opskrifter afprøvet - Din garanti for god mad

Mere om os her →

Footer

↑ Hop til toppen

Os

  • Privat politik
  • Om Min madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index

Nyhedsbrev

  • Nyhedsbrev e-mails om nyheder. Vi udsender få men spændende e-mails.

Kontakt

  • Kontakt os
  • Instagram side
  • Alle opskrifter
  • Login

Følg os her:

Copyright © Est. 2012 - 2025 Min Madopskrift

Bedøm denne opskrift

Your vote:




Fortæl os, hvad du syntes om denne opskrift:

Opskrift var præcis som skrevet, tak!
Min familie elskede denne ret!
Tak fordi du deler denne opskrift!

Eller beskriv opskriften med dine egne ord:

A rating is required
A name is required
An email is required