Æg og rogn
Æg og fiskerogn opskrifter
Vi bruger æg og rogn i vores madlavning, dog mest almindelige æg, som vi bruger bl.a. til madlavning, smørrebrød og bagværk. Når vi laver brød, kommer vi nogle gange, gerne et par æg i dejen, det giver en god smag og farve til brødet. Vi bruger kun økologiske æg, da de har en smuk gylden farve og mere smag.
Mad med æg
De hvide eller brune hønseæg fås i flere størrelser. Generelt kommer hvide æg fra hvide høns og brune æg fra farvede høns. Æg bruges blandt andet til smørrebrød, omelet, æggekage, spejlæg, røræg og blødkogt æg.
Af rogn bruger vi mest torskerogn, kaviar og de røde eller sorte stenbiderrogn.
Her er alle opskrifter med æg og rogn. Lad dig inspirere af opskrifterne og servér spændende mad med æg og fiskerogn fra Min Madopskrift.
Opskrifter
-
Tærte med pølser og porre1 Time(r) 15 Minutter
-
Omelet klassisk20 Minutter
-
Æggekage bagt i ovn30 Minutter
-
Æggekage med kartofler og bacon30 Minutter
-
Danmarks bedste æggekage30 Minutter
-
Påskefrokost og påskemiddag opskrifter40 Minutter
-
Egg fried rice40 Minutter
-
Omelet med parmesan20 Minutter
-
Sådan får du et perfekt smilende æg
-
Sådan får du et perfekt blødkogt æg
-
Sådan får du perfekt hårdkogt æg
-
Røræg – Texas style
-
Omelet åben
-
Røræg stegt