Dette er en nyere cocktail, som er blevet utrolig populær. Gin Hass er en sød og frisk cocktail, som kan nydes hele året rundt. Hvis den laves rigtigt med de rigtige ingredienser, smager den virkelig godt. Mangosirup er uundværlig i denne cocktail og lemon sodavanden giver cocktail, lige den prikkende fornemmelse, som gør at den virker frisk.
Gå til
Opskrift med noter
Gin Hass
Bedøm gerne opskriften
Ingredienser
- 8 cl gin
- 4 cl mangosirup
- 1 stk. lime
- 20 cl lemon sodavand
- 10 stk. isterninger
Sådan gør du
- Kom høje glas på køl eller i fryser en times tid.
- Kom 5 stk. isterninger i hvert glas.
- Overhæld isterningerne med gin, lemon sodavand og frisk limesaft. Rør forsigtigt rundt.
- Til sidst tilsættes mangosirup og sugerør.
- Servér de iskolde cocktails straks.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
⏲️Klargøring / Tilberedning / Samlet tid / Antal
Klargøring ca. 3 min. Arbejdstid ca. 2 min. Samlet tid ca. 5 min. Opskrift giver 2 cocktails,
🥘 Ingredienser – Indkøbsseddel
Herunder er alle ingredienser der bruges i opskriften. Vi foreslår også andre alternativer til ingredienser. Hvis du ønsker at bruge andre ingredienser, skal du huske at ændre eller tilføje dem. Du kan bruge ingredienslisten herunder som indkøbsseddel.
🔪 Fremgangsmåden i enkle trin
Her ses hele den samlede fremgangsmåde i nummerere trin. Her finder du også alternativer til fremgangsmåder. Hele opskriften inkl. ingredienser, kan ses samlet i afsnit “opskrift med noter”.
- Kom høje glas på køl eller i fryser en times tid.
- Kom 5 stk. isterninger i hvert glas.
- Overhæld isterningerne med gin, lemon sodavand og frisk limesaft. Rør forsigtigt rundt.
- Til sidst tilsættes mangosirup og sugerør.
- Servér de iskolde cocktails straks.
💭❓ Tips og FAQ til opskriften
💭 Tips
- Kom glas i køleskabet eller fryser, så de er helt iskolde.
- Køb en god og tør gin.
❓ FAQ
Det er smag og behag, men Hendrick’s er en favorit. Men en helt almindelig dry gin er ganske udmærket.
Så er det ikke en Gin Hass mere, hvis der f.eks. bruges rom.
Det er smag og behag. Køb en mango sirup, som ligger i mellemste prisleje. Altså hverken den dyreste eller den billigste. Vi har brugt Mango Sirup fra Monin i vores opskrift.
Kommentarer
Ingen kommentarer