Giver en bradepande på ca. 25 X 35 cm
Det er enkelt og nemt at lave sine egne Müslibarer og så kan man variere smagen præcist som man ønsker, ved at ændre på ingredienserne. Her får du opskriften på lækre sprøde Müslibarer.
Lav din egne lækre myslibarer – müslibarer
Når man laver Müslibarer, så pas på med at give Müslibarer for meget varme, da de så brænder på, og forringer smagen.
Ingredienser Müslibar opskrift:
- 1 dåse kondenseret mælk
- 3 dl havregryn, fin eller grove
- 3 dl mysli af god kvalitet
- 1 dl kokosmel
- 1 dl solsikkekerner
- 2 dl mandler, finthakkede
- 1 dl. hasselnødder, finthakkede
- 1 ½ dl tørrede frugter, (abrikoser, papaja eller lign.) hakkede
- 1,5 dl tørrede bær, hakket eller store rosiner
- 4 spsk. honning
- 1 spsk. brun farin
- 60 gr. mørk chokolade – minimum 70 %, hakket
Fremgangsmåde Müslibarer:
Kom alle de tørre ingredienser op i en stor skål og bland det godt sammen.
Varm den kondenserede mælk op i en gryde, uden at mælken koger.
Kom honningen i og rør den ud i mælken.
Hæld mælken over i skålen med de tørre ingredienser.
Tag en bradepande og kom bagepapir i, så det ligger op over kanten
Rør blandingen sammen og kom den over i den passende bradepande.
Fordel massen godt ud i hele bradepanden og glat den ud med en paletkniv, så den bliver ens i højden over det hele.
Bag kagen i en forvarmet ovn på 120 grader i ca. 55 til 60 minutter midt i ovnen.
Kagen skal være gylden og sprød på overfladen og blød indvendig.
Tag kagen op af bradepanden og lad den køle lidt ned, men ikke helt kold, inden den skæres ud i de lækreste velsmagende Müslibarer.
Tips til Müslibar opskrift
Du kan ændre ingredienserne som du vil, blot forholdet mellem det tørre og det våde passer sammen
Kommentarer
Ingen kommentarer