• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Bagværk

Müslibar opskrift

Af Bjørn Nielsen Opdateret 2 år siden

Müslibar i bradepande

Her kan du følge os

Del meget gerne
  • Total0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Giver en bradepande på ca. 25 X 35 cm

Det er enkelt og nemt at lave sine egne Müslibarer og så kan man variere smagen præcist som man ønsker, ved at ændre på ingredienserne. Her får du opskriften på lækre sprøde Müslibarer.

Lav din egne lækre myslibarer – müslibarer

Når man laver Müslibarer, så pas på med at give Müslibarer for meget varme, da de så brænder på, og forringer smagen.

Ingredienser Müslibar opskrift:

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 3 dl havregryn, fin eller grove
  • 3 dl mysli af god kvalitet
  • 1 dl kokosmel
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 dl mandler, finthakkede
  • 1 dl. hasselnødder, finthakkede
  • 1 ½ dl tørrede frugter, (abrikoser, papaja eller lign.) hakkede
  • 1,5 dl tørrede bær, hakket eller store rosiner
  • 4 spsk. honning
  • 1 spsk. brun farin
  • 60 gr. mørk chokolade – minimum 70 %, hakket

Fremgangsmåde Müslibarer:

Kom alle de tørre ingredienser op i en stor skål og bland det godt sammen.

Varm den kondenserede mælk op i en gryde, uden at mælken koger.

Kom honningen i og rør den ud i mælken.

Hæld mælken over i skålen med de tørre ingredienser.

Tag en bradepande og kom bagepapir i, så det ligger op over kanten

Rør blandingen sammen og kom den over i den passende bradepande.

Fordel massen godt ud i hele bradepanden og glat den ud med en paletkniv, så den bliver ens i højden over det hele.

Bag kagen i en forvarmet ovn på 120 grader i ca. 55 til 60 minutter midt i ovnen.

Kagen skal være gylden og sprød på overfladen og blød indvendig.

Tag kagen op af bradepanden og lad den køle lidt ned, men ikke helt kold, inden den skæres ud i de lækreste velsmagende Müslibarer.

Tips til Müslibar opskrift

Du kan ændre ingredienserne som du vil, blot forholdet mellem det tørre og det våde passer sammen

Mere fra samme kategori:

Specier med orange
Blommer i kanel
Salat Nicoise med asparges
Muffins med rosiner og chokolade
Bulgursalat med tomater og oliven
Steak som på restaurant
Del meget gerne
  • Total0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Kort beskrivelse
recipe image
Navn på opskrift
Müslibar opskrift
Udgivet den:
9 år siden
Forberedelsestid:
15M
bagetid:
60M
Totaltid
1H15M
Rating:
51star1star1star1star1star Based on 8 Review(s)

Mere fra Bagværk

  • Æblekage med chokoladeglasur på tallerken
    Bagt æblekage med chokolade og kanel
  • Hvid glasur med vand
    Hvid glasur
  • kakaoglasur med kakao
    Nem kakaoglasur med flormelis
  • Nem bagt æblekage med kanel
    Bagt æblekage med kanel og mandler

Skrevet i: Alle madopskrifter, Bagværk Tags: Lav din egne lækre müslibarer, Müslibar opskrift, myslibarer - müslibarer

Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Min Madopskrift 5 star rating

Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


Logo min madopskrift

Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

Artikler
Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Læserinteraktioner

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Glutenfri gulerodsboller
    Glutenfri gulerodsboller
  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere

Sæsonbestemte opskrifter

  • Kærnemælkssuppe med rosiner
    Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

Desserter indgår også i hendes repertoire.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det. Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·