Torskerognsfrikadeller til madpakken
Ca. 14 stk.
Svรฆrt ved at finde ideer til madpakken? Her fรฅr du bรฅde lรฆkkert og sundt pรฅlรฆg til den kedelige madpakke.
Lav disse torskerogns frikadeller og kom dem i kรธleskabet og brug dem som velsmagende pรฅlรฆg til din madpakke eller server dem lune til et stykke rugbrรธd.
Bruger du frisk torskerogn, kan du lave en fin hovedret i stedet.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Torskerognsfrikadeller:
- 2 dรฅser torskerogn 70 % rogn
- 3 รฆg
- 1 spsk. havregryn eller mel eller mere, til konsistensen er perfekt.
- 1 rรธdlรธg, finthakket
- Knivspids cayennepeber
- Saften fra en halv citron
- Salt og peber
- Evt. 1 dl. friskhakkede krydderurter
Fremgangsmรฅde Torskerognsfrikadeller:
Rรธr alle ingredienser sammen til du har en sammenhรฆngende fars. Er farsen for blรธd, tilsรฆttes mere havregryn eller mel.
Smag pรฅ farsen, om den er som den skal vรฆre.
Lad farsen hvile i 15 minutter til en time i kรธleskabet, som nu du har tid til.
Tag farsen ud af kรธleskabet og rรธr farsen grundigt igennem igen.
Kom margarine og lidt olie pรฅ en stor stegepande og lad det bruse af.
Steg nu torskerognsfrikadellerne gyldne pรฅ begge sider ved middel varme
Prรธv ogsรฅ vores fiskefrikadeller
Tipsย til Torskerognsfrikadeller
Kom friske krydderurter i farsen. F.eks. Dild, Spinat, persille eller lign.
Vi har brugt torskerogn pรฅ dรฅse, men Torskerognsfrikadeller vil blive endnu bedre med frisk torskerogn fra fiskemanden.
I princippet kan der bruges alle slags rogn til denne opskrift.


















Kommentarer
Ingen kommentarer