Torskerognsfrikadeller til madpakken
Ca. 14 stk.
Svært ved at finde ideer til madpakken? Her får du både lækkert og sundt pålæg til den kedelige madpakke.
Lav disse torskerogns frikadeller og kom dem i køleskabet og brug dem som velsmagende pålæg til din madpakke eller server dem lune til et stykke rugbrød.
Bruger du frisk torskerogn, kan du lave en fin hovedret i stedet.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Torskerognsfrikadeller:
- 2 dåser torskerogn 70 % rogn
- 3 æg
- 1 spsk. havregryn eller mel eller mere, til konsistensen er perfekt.
- 1 rødløg, finthakket
- Knivspids cayennepeber
- Saften fra en halv citron
- Salt og peber
- Evt. 1 dl. friskhakkede krydderurter
Fremgangsmåde Torskerognsfrikadeller:
Rør alle ingredienser sammen til du har en sammenhængende fars. Er farsen for blød, tilsættes mere havregryn eller mel.
Smag på farsen, om den er som den skal være.
Lad farsen hvile i 15 minutter til en time i køleskabet, som nu du har tid til.
Tag farsen ud af køleskabet og rør farsen grundigt igennem igen.
Kom margarine og lidt olie på en stor stegepande og lad det bruse af.
Steg nu torskerognsfrikadellerne gyldne på begge sider ved middel varme
Prøv også vores fiskefrikadeller
Tips til Torskerognsfrikadeller
Kom friske krydderurter i farsen. F.eks. Dild, Spinat, persille eller lign.
Vi har brugt torskerogn på dåse, men Torskerognsfrikadeller vil blive endnu bedre med frisk torskerogn fra fiskemanden.
I princippet kan der bruges alle slags rogn til denne opskrift.
Kommentarer
Ingen kommentarer