Kylling på bund af rodfrugter og flødesauce
Til 4 Personer
Af Min Madopskrift
Skøn menu med meget smag. Du kan variere rodfrugter og bruge porrer hvis du ønsker ekstra smag. Du kan evt. erstatte lidt af fløden med kokosmælk hvis du ønsker endnu mere smag. Kylling på bund af rodfrugter er en nem ret at lave.
Ingredienser
- 4 kyllingefileter
- 4 gulerødder
- 1 rødbede
- 500 g blandede rodfrugter
- Olivenolie
- 2 alm. løg
- 1 rød peber
- ½ l fløde
- salt
- Friskkværnet peber
- 1 spsk. paprika
- 1 spsk. timian, tørret
Tilbehør
- pasta og flutes
Fremgangsmåde
- Skyl og skræl alle rodfrugter. Skær dem i passende stykker og læg dem efterhånden i et ildfast fad.
- Skær peberfrugten midt over, og fjern det hvide indeni og kerner. Vend dem med oversiden op.
- Sæt ovnen til grill og grill peberfrugt til skindet er sort.
- Fjern skindet og skær frugtkødet i firkanter og kom det op i fadet.
- Pil løgene, og skær dem i både. Bland dem sammen med rodfrugterne.
- Drys nu alle krydderierne i.
- Hæld lidt olivenolie over og vend det hele godt sammen.
- Hæld fløden over.
- Sæt fadet midt i ovnen, og bag det i Ca. 20 minutter ved 200 grader eller indtil rodfrugter er møre.
- Steg kyllingfileterne gyldne i lidt olie. Krydr dem med timian, salt og peber Evt. i karry. De skal blot lige tage farve.
- Steg fileterne med krydderierne et minut.
- Tag fadet ud af ovnen.
- Læg kyllingfileterne ovenpå.
- Sæt fadet tilbage i ovnen, og bag i yderligere 25-30 minutter, eller til kyllingfileterne er gennemstegte.
- Kog pastaen
Servering
- Anret pasta på en tallerken og kom rodfrugter og kom en passende mængde flødesauce på.
- Læg en kyllingfilet på toppen.
Kommentarer
Ingen kommentarer