Sirupskage med kærnemælk
Af Min Madopskrift
Denne velsmagende sirupskage, er med mindre sukker og mere smag. Sirupskage som oldemor lavede den, med mindre sukker, naturlige ingredienser og mere smag
Ingredienser:
- 3 dl. sirup
- 200 g. margarine
- 3 æg
- 2 tsk. kanel
- 2 tsk. støt ingefær
- 2 tsk. natron
- 1 tsk. vanilje
- 400 g mel
- 3 dl kærnemælk
- Saften fra ½ citron
- Knivspids salt
Pynt:
Hvid glasur tilsat citronsaft
Fremgangsmåde:
Tag en stor skål. Kom natron op i skålen sammen med lidt kærnemælk og rør det ud. Bland sirup, citronsaft, margarine, krydderier og resten af kærnemælk med i skålen. Pisk æg og kom dem i.
Det røres godt sammen, indtil blandingen er fin.
Kom nu melet i lidt efter lidt, og rør godt rundt. Tilsæt mel indtil blandingen har den konsistens som du ønsker.
Hæld det i en passende smurt bradepande.
Bages ved 180 grader i ca. 45 min.
Servering:
Pyntes med glasur der er blandet med lidt citronsaft.
Tips
Bruges lys sirup, bliver kagen lys. Bruges mørk sirup, bliver kagen mørk.
Kommentarer
Ingen kommentarer